Szeretitek a BTS-t?Ha igen ki a kedvenc tagotok?
Figyelt kérdés
2021. nov. 18. 16:41
6/74 anonim válasza:
Ha nem akkor minek írtok??😑 Ez nyilvánvalóan a fanoknak lett kiírva. Én szeretem és nincs kedvencem. Mindenkit ugyanúgy szeretek.
7/74 anonim válasza:
Nincs kifejezett kedvencem, de Jin számomra kiemelkedően különleges💓
9/74 anonim válasza:
6.
Idézem a kérdést:
"Szeretitek a BTS-t?"
10/74 anonim válasza:
Azért az szép, hogy a negatív komment feljebb lett pontozva, mint az őt kritizáló rajongó pozitív kommentje xdd
Megmondom őszintén, hogy én a mostani számaikat nem csípem, met olyan nyálas, hogy vödröt rakok a gép alá, ha feldobja a yt. XD
Viccet félretéve, a régebbi számaikat szerettem, mert volt bennük élet és valami férfiassághoz hasonlító. Nincs baj azzal sem ha egy férfi együttes nem teng túl a féfi hormonoktól, csak nekem nem jön be. Egyéni vélemény, de nem ítélek el senkit. Fire, War of Hormone, Dope, ezekre gondolok.
A kedvenc tagom talán RM, mert kreatív, tehetséges és emberileg normálisnak tűnik, sőt sztem rap-jei is jók.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!