Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A Korn-Untouchables(2002)...

A Korn-Untouchables(2002) csak szerintem nagyon erős album?

Figyelt kérdés
Hatalmas tinikori kedvenc, szerintem az egyik legalulértékeltebb/legelfeledettebb metál album. A Here to Stay még mindig nagyon ütős, a Thoughtless, Hating, No One's There még mindig megkönnyeztetnek. Vagy csak bennem erős a nosztalgia?

2021. nov. 18. 02:10
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Igényes, remek album azoknak, akik kedvelik a nu metalt. Szeretem én is a Korn régi számait, az első 5-6 albumjukat a mai napig szívesen meghallgatom bármikor. Számomra a Follow the Leader a legnagyobb kedvenc, de valóban az Untouchables is elképesztőre sikeredett.

Alulértékeltnek nem mondanám, akik szeretik a nu metalt, mint stílust, tuti találkoztak ezzel az albummal is. Én inkább a nu metalt mondanám sajnos alulértékeltnek és elfeledettnek, pláne manapság, de szerintem a Korn még így is egy elég ismert banda, habár számomra közel sem olyan jók és elképesztőek a zenéik, mint a régiek.

2021. nov. 20. 16:50
 2/3 anonim ***** válasza:
62%
Pontosítanék: közel sem olyan jók és elképesztőek a mai új zenéik, mint a régiek.
2021. nov. 20. 16:57
 3/3 Hunor Urbán válasza:
Szerintem is erős,de vannak tőle erősebb albumok.
2023. júl. 12. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!