Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ha rendelek albumot mennyi...

Ha rendelek albumot mennyi idő alatt jön meg?

Figyelt kérdés

Szeretném megrendelni a Stray Kids új albumát a Noeasy-t. Láttam hogy a MediaMarktban van ezért onnan szeretném megrendelni.

Kb mennyi idő mire megjön? Rendelt már valaki onnan albumot?

Még az lenne a kérdésem hogy a képen két album volt, egy lila és egy zöld. Ha megrendelem mind a kettőt megkapom vagy csak az egyiket?

Sajnálom ha hülyeséget kérdezek de most rendelnék először albumot.

Köszönöm a válaszokat:D

2021. okt. 26. 11:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Media Markt-ból még nem rendeltem, de máshonnan sokszor (kpopstore, cokodive, twice store stb).

Sztem max 2 hét és ott van az album.

Én most kpopstore-ból rendeltem ITZY-t meg TWICE-ot. Mindkettőt előrendelésben. Egyelőre mindkettőre várok. Az ITZY-t szept.9.-én rendeltem de ugye csak 24-én jelent meg az album. Rájuk írtam és mondták, hogy elvieg október végére megjön. A másik a Twice, ami még meg sem jelent. Amúgy kpop store-on oda szokták írni h mennyi idő múlva érkezik meg. Media Markt-on nem írják?

Ha mindkét versiont megrendelted, akkor nyilván mindkettőt meg fogod kapni. Ha random rendeled, akkor van az hogy csak az egyiket kapod.

Mivel én korábban külföldről rendeltem és onnan is 2-3 hét alatt ideért, onnan gondolom, hogy Media Markt-ból valamivel gyorsabban. Persze attól függ, hogy nekik van-e raktáron.

2021. okt. 26. 13:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha van raktáron, akkor szinte biztos, hogy egy héten belül megkapod. Konkrétan CD-t még nem rendeltem tőlük, de mást már igen, és nagyon gyorsan ideért.
2021. okt. 27. 18:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha az albumnak van több verziójú kiadása mint a BTS albumoknál akkor véletlen szerűen kapsz 1 et ami épp raktáron van ha pedig raktáron van amit szeretnél ha 12:00 ig megrendeled akkor másnap is nálad lehet akár de max 2 nap. Ha nincs raktáron ez lehet hoszabb idő 1-2 hét.
2021. okt. 28. 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!