A mai fiatalságnak miért az ilyen zenék tetszenek?
Beírtam youtube-on, hogy "darabokra törted a szívemet". Meg is találtam a keresett videót, de nem az első helyen, oda ugyanis egy 37 milliós megtekintésű feldolgozás került, amit zenének is aligha neveznék, ugyanis a refrént leszámítva egy vers prózai felmondásáról van szó.
Szóval, fiatalok, nektek miért az ilyenre van igényetek? A tiktokozás és instagrammozás leszívta az agyatokat?
Ízléstelen hozzászólásod sok mindent elárul rólad...
Én minden stílusra nyitott vagyok és a saját műfajukban színvonalas zenét csinálnak. Persze 40+ osként én sem ilyen zenét hallgatok többnyire
Nem régen voltak koncertezni kis városunkban óriási tömeg volt a koncertjükön.
Méltán népszerűek, ha nem tetszik hallgass mást!
Látom te vagy az a bátor liberális harcos aki mindenkit elfogad kivéve ha nem úgy gondolkodik ahogy te
A válaszod második felére:
Nem, nem az vagyok. A Fideszt is csak példaként hoztam fel, ugyanúgy mondhattam volna MSZP-t is. Saját fülemmel hallottam már olyat, aki azt mondta, hogy azért szavaz az MSZP-re mert az ő családjukban ez a szokás.
1. ne nézd le az összes fiatalt, az idősebbek is ugyanúgy hallgatnak mainstream trash popot
2. a klipp felében egy dekoratív csajt mutatnak, aki le is veszi a melltartóját
3. ez divat, ettől még nem lesz rossz egy zene hogy divatos, de gondolom arra gondolsz hogy irreálisan magas a megtekintése a zenének, valószínű leadják egy szórakozóhelyen, onnantól kezdve elég sokan megjegyzik és így a fiatalabbak körében gyorsabban terjed
4. nekem pl az eredeti sem tetszik
Az elsődleges kritikám ezzel a "zenével" kapcsolatban az volt, hogy nem is zene, hisz a videó fele egy prózailag elmondott szöveg, ami még csak nem is rímel. Szóval senkinek nem lehet olyan a zenei ízlése, hogy ez tetsszen. Hisz nem is zene.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!