Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A mai fiatalságnak miért az...

A mai fiatalságnak miért az ilyen zenék tetszenek?

Figyelt kérdés

Beírtam youtube-on, hogy "darabokra törted a szívemet". Meg is találtam a keresett videót, de nem az első helyen, oda ugyanis egy 37 milliós megtekintésű feldolgozás került, amit zenének is aligha neveznék, ugyanis a refrént leszámítva egy vers prózai felmondásáról van szó.

Szóval, fiatalok, nektek miért az ilyenre van igényetek? A tiktokozás és instagrammozás leszívta az agyatokat?

2021. nov. 13. 23:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Ízléstelen hozzászólásod sok mindent elárul rólad...

Én minden stílusra nyitott vagyok és a saját műfajukban színvonalas zenét csinálnak. Persze 40+ osként én sem ilyen zenét hallgatok többnyire

Nem régen voltak koncertezni kis városunkban óriási tömeg volt a koncertjükön.

Méltán népszerűek, ha nem tetszik hallgass mást!

2021. nov. 14. 09:01
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Látom te vagy az a bátor liberális harcos aki mindenkit elfogad kivéve ha nem úgy gondolkodik ahogy te

2021. nov. 14. 09:58
 13/20 anonim ***** válasza:
50%
Klasszikus zenék meg a metál az igazi zene. Még elég jók a japán számok is, de a legtöbb, amit rádiókban adnak zenének se nevezhető szerintem. Mondom ezt fiatal fiúként.
2021. nov. 14. 10:01
 14/20 anonim ***** válasza:
31%
Én csak kommenteket jöttem olvasni.
2021. nov. 14. 11:04
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Bírom, hogy a kérdező rögtön a leírásban direkt megsérti a lehetséges válaszolókat ("hö-hö Instagram-Tiktokozó hülye fiatalok"), és utána természetesen ő van felháborodva, amiért nem tetszik ez a tiszteletlen, végtelenül ignoráns hangnem. Ha már sajnos szóba hozta a politikát is, egy picit belemegyek ebbe és én is az általánosítás eszközéhez fordulok: te véletlenül nem az a típusú óbaloldali szavazó vagy, aki az előválasztás alatt fel volt háborodva azon, hogy sok fiatal is elment szavazni, mert őket biztos csak a Fidesz mozgósíthatta, meg hát különben is "hogy képzelik, hogy beleszólhatnak a mi dolgunkba, igenis azokat kell megszavazni, akik már korábban bemutatták inkompetenciájukat, de tetszik, hogy mindent megígérnek felelőtlenül, és most, hogy MZP nyert, bosszúból jövőre el sem megyek szavazni, inkább tegye tönkre még jobban a Fidesz a fiatalok jövőjét, megérdemlik amiért nem az lett a jelölt akit én akartam!"?
2021. nov. 14. 13:15
 16/20 A kérdező kommentje:

A válaszod második felére:

Nem, nem az vagyok. A Fideszt is csak példaként hoztam fel, ugyanúgy mondhattam volna MSZP-t is. Saját fülemmel hallottam már olyat, aki azt mondta, hogy azért szavaz az MSZP-re mert az ő családjukban ez a szokás.

2021. nov. 14. 13:25
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

1. ne nézd le az összes fiatalt, az idősebbek is ugyanúgy hallgatnak mainstream trash popot

2. a klipp felében egy dekoratív csajt mutatnak, aki le is veszi a melltartóját

3. ez divat, ettől még nem lesz rossz egy zene hogy divatos, de gondolom arra gondolsz hogy irreálisan magas a megtekintése a zenének, valószínű leadják egy szórakozóhelyen, onnantól kezdve elég sokan megjegyzik és így a fiatalabbak körében gyorsabban terjed

4. nekem pl az eredeti sem tetszik

2021. nov. 16. 15:42
 18/20 A kérdező kommentje:

Az elsődleges kritikám ezzel a "zenével" kapcsolatban az volt, hogy nem is zene, hisz a videó fele egy prózailag elmondott szöveg, ami még csak nem is rímel. Szóval senkinek nem lehet olyan a zenei ízlése, hogy ez tetsszen. Hisz nem is zene.

2021. nov. 16. 21:15
 19/20 A kérdező kommentje:
Vagyis természetesen rímel, mivelhogy az eredeti számot mondja fel, de ezek a rímek fel se tűnnek annak, aki hallgatja.
2021. nov. 16. 21:19
 20/20 anonim ***** válasza:
68%
Popmocsok, ez illik rá szerintem.
2021. nov. 16. 21:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!