A mai fiatalságnak miért az ilyen zenék tetszenek?
Beírtam youtube-on, hogy "darabokra törted a szívemet". Meg is találtam a keresett videót, de nem az első helyen, oda ugyanis egy 37 milliós megtekintésű feldolgozás került, amit zenének is aligha neveznék, ugyanis a refrént leszámítva egy vers prózai felmondásáról van szó.
Szóval, fiatalok, nektek miért az ilyenre van igényetek? A tiktokozás és instagrammozás leszívta az agyatokat?
Amúgy provokálni akarsz simán vagy tényleg ennyire nem megy az a része a történetnek, hogy ízlésen nem vitatkozunk.
Ez szokott lenni az ilyen emberekben amúgy a legviccesebb, hogy megmondják, hogy márpedig ami másnak tetszik az enm lehet jó, micsoda stílusuk van meg amúgy is mivé lesz így a világ, bezzeg amit ők hallgatnak, az a legjobb annál nincs jobb... na akkor ez utóbbit tessék először magadnak megválaszolni miért van úgy, aztán választ kapsz arra, hogy más miért hallgatja azt amit szeret.
Nem mellesleg a legjobb csoport meg simán nem foglalkozik se azzal, hogy a másik mit hallgat sem azzal, hogy más mit gondol arról amit ő hallgat, hanem hallgatja azt amit mert szereti azt hallgatni és pont.
A 37 milliós megtekintés pont azt bizonyítja, hogy ez nem ízlés, hanem divat. Ezeknek a fiataloknak nemhogy önálló véleményük nincs, de sokszor még öntudatuk sem. Olyan zenét hallgatnak, ami a kortársaik körében divatos.
Akkor legyél szíves támaszd már ezt alá valamivel, hogy honnan tudod hogy nem azért hallgatja mert tetszik neki, vagy az elképzelhetetlen hogy x zene tetszik 50 millió embernek y zene meg csak 5 milliónak?
Meg amúgy is, ha divatból hallgatja, akkor abból hallgatja, ez miben érint hátrányosan téged, miféle károd keletkezik ebből a dologból? Vagy emiatt nem hallgathatod azt mi neked tetszik?
Nyilván a Halott Pénzre gondolsz
Nem egy jól sikerült feldolgozás de attól még ez a zene is egy műfaj és vannak jó számaik
"Nem egy jól sikerült feldolgozás"
Na, akkor máris igazat adtál nekem, hogy a megtekintői nem a minősége miatt nézték meg.
"ez a zene is egy műfaj"
Igen, ahogy a mikrofonba fingás is egy műfaj.
""Nem egy jól sikerült feldolgozás"
Na, akkor máris igazat adtál nekem, hogy a megtekintői nem a minősége miatt nézték meg."
Magyarázd már meg hogy mitől minőségi és nem minőségi egy zene. Fogadd már el, hogy kíváncsiak rá így ahogy van és ennyi, vagy válaszold már meg, hogy ez miért fáj neked?
Tényleg nem hiszem el, hogy képes vagy ezen rugózni, mintha azt hoznád fel, hogy lehet, hogy az almát többen szeretik mikor én csak a barackot szeretem.
"Fogadd már el, hogy kíváncsiak rá így ahogy van és ennyi, vagy válaszold már meg, hogy ez miért fáj neked?"
Azért fáj nekem, mert az ilyen emberekből lesznek azok, akik a Fideszre is csak azért szavaznak, mert a nyugdíjasklub többi tagja is arra szavaz.
Na jó, akkor ez most ment át totális komédiába... De szerintem tedd már hozzá, hogy akkor biztos politikai megrendelésre készülnek a zenék, és ezzel irányítják az embereket, sőt, valójában a politikusok mögött meg egy idegen, másik bolygóról származó civilizáció irányítja a dolgokat a háttérből.
Arra meg végképp ne is gondolj, hogy ha hiszed ha nem az emberek jó része simán tesz magasról a politikára, közel a 30-hoz, én se voltam se szavazni, se nem olvasok direkt politikai híreket, annyi info jut el hozzám ami véletlen szembe jön, mert nem érdekel simán, de akkor ebből kifolyólag, biztos a zenei ízlésemnek köszönhetem ezt is, hisz mivel azt hallgatok amit szeretek, és nem foglalkozok azzal, hogy más mit szeret, max azt utálom mikor másvalaki okosabb akar lenni mindenki másnál, nos akkor vezesd már le kérlek a vas logikát.
Az meg megint mellékes, hogy azon aggódsz, hogy a mostani fiatalság, de már ott tartasz, hogy majd nyugdíjas korukban... Mire azok lesznek addigra nagyon, de nagyon sok minden más lesz a világban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!