Modern rock n roll bandák?
Rock-szerető emberként azon kaptam magam, hogy kicsit leragadtam és nem nyitok a mai rockzenék felé. A Maneskin-t ismerem, pont az ízlésemre való. Kellőképpen és stílusosan zúzós, nem az a kecskeáldoztatós, öld meg anyád, hörgős muzsika.
Na, valami ilyesmikből szeretnék többet, biztos vannak! 🙏
Köszi mindenkinek, aki segít.
Talán tetszene a Volbeat és esetleg meghallgathatnád Kaleo A/B című albumát is.
Nekem is hiányzik a régi jó rock zene, nem szeretem a mai nyünnyögős stílust és a "kecskeáldoztatós, öld meg anyád, hörgős muzsikát" sem.
Mostanában áttértem a blues rock műfajra, abban még lehet igazán jókat találni (White Buffalo, Jelly Roll, Blues Saraceno)Esetleg nézz körül itt is.
Lucifer. Az első album inkább doom metal, a másik 3 már sokkal lazább, rockosabb. Kb olyan mint egy okkult ABBA női vokállal.
Ha ez túl durva vagy nem tetszik, akkor The Night Flight Orchestra, Hällas, Dead Lord, Unto Others, Blood Star, The Vintage Caravan, Horisont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!