Írnátok így előadókat, bandákat?
Ők jók igaz az X japan már nem mostani banda és ha jól tudom a régi dalokat játszák de meg mindig királyak
Mejibray nem rég oszlott fel de ok is nagyon toltak a cuccot
A többiek meg nagyon menők főleg a The Gazette én azt a bandát ajánlom a legjobban most is zenélnek a legújabb lemezük a Ninth voltak tavaly Münchenbe is 😎
Angolul éneklő bandák / énekesek akik most is zenélnek
Palaye Royale (Amerikai banda)
Black veil Brides (Amerikai banda )
Svéd banda akik angolul énekelnek ( pontosabban az énekes ):
Kerbera
Baatar
Yohio szinten svéd aki angolul énekel de neki van egy külön bandája ami japánul csapatja Disregin néven fut az előző kommentbe belinkeltem :)
Japan nyelvű popzene amik népszerűek :
Hey say jump
Inkább facebook videó watch on találsz tőlük zenét de ez fent van YouTube-on
ARASHI Inkább facebook videó watch on találsz tőlük zenét de ez fent van YouTube-on
Yonezu kenshi
Gen Hoshino
Koda Kumi
CHIHIO
Kana Nishino
Kyary Pamyu
King and Prince
Inkább facebook videó watch on találsz tőlük zenét de ez fent van YouTube-on
És a jpop bandákkozul főleg a Johnny’s által üzemeltető bandák zenei azért nincs fennt youtube-n vagy kevés video van fennt és
Jelentos részük itt -ott (Facebook indavideon van fennt ..)mert ugye ha a legnagyobb videomegosztó portálon (YouTube -n )fennt lenne akkor senki vagy elég kevesen vennék a CD ezért van az hogy más oldalakon van csak fent de aki leleményes az talál
ja és nem azt jelenti hogy régi lenne vagy már nem játszanak zenét vagy valami hasonló
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!