Szerintetek Kurt Cobain mennyire volt jó gitáros?
Gitározom már egy ideje, ezért pontosan tudom, hogy mennyire egyszerű lepengetni egy-egy Nirvana dalt. Ettől függetlenül viszont zseniálisnak tartom, hiszen abból a pár akkordból is olyan dalokat hozott ki, amik bárhol és bármikor felismerhetőek. Olyan ez, mintha az egyszerűségében rejlene a zsenialitása.
Ti mit gondoltok? Szerintetek Kurt Cobain mennyire volt jó gitáros?
Semennyire.
Zseniális sem volt. engem például halálosan irritált mindig is minden megmozdulása.
a tömegek rajongása meg nem jelent ebben az esetben sem semmit, lákodálmás szemetet is hányan hallgatnak, aztán mégsem az a zeneipari minőség csúcsa. :)
Számomra Petrucci, Van Halen, Marty Friedman, Malmsteen, Jason Becker stb. a jó gitárosok.
Hozzájuk mértem Kurt Cobain eléggé más kategória.
Szerintem ő nem volt egy technikás gitáros, de iszonyat jó dalokat írt. Ha felkapom a gitárt mindenképpen játszok Nirvana-t, és nem csak azért mert egyszerű hanem mert nagyon fun riffeket és szólókat írt. Nem technikás de egyedi és kellemes.
Szóval mint gitáros nem tartom jónak, de nagyon jó dalszerző volt.
Idetenném még amúgy Slash-t is akit szintén azért szeretek, bár azért az ő azért technikásabb sokkal.
Amúgy annak ellenére hallgatni nem szeretem, maximum játszani mert túl egyszerű és azon kívül hogy fülbemászó és könnyen hallgatható nagy élményt nem találok benne, nem lehet elmélyülni, 150. hallgatásra nincs új részlet ami előtte sem tűnt.
#3 a felsorolásod kb hibátlan, nem értem ezek mellett hogy bírsz nirvanát játszani. :D
azt a rohadt smells like teen spiritet egyetlen verzióban vagyok képes elviselni. Tori Amos előadásában, na ő tényleg jót csinált belőle. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!