Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Meg lehet őrülni, ha egyszerre...

Meg lehet őrülni, ha egyszerre két vagy több zenét hallgatok?

Figyelt kérdés
Igazából különböző zajoknak tűnik az egész, de elég kellemes (doom metal, black metal).

2021. okt. 12. 23:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2021. okt. 12. 23:28
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Dehogynem lehet. Munkahelyem, amikor pont olyan helyen vagyok, ahol 4 helyről is hallom a zenét, megőrülök. Persze ha szereted azokat a zenéket, amiket egyszerre hallgatsz az lehet más.
2021. okt. 13. 01:25
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ha elég hangosan 0-24, és akadályoz az alvásban, akkor igen, szoktak így kínozni. Ha csak olyankor, amikor amúgy is zenét hallgatnál, akkor nem.

Ha nem így lenne, akkor minden DJ örült lenne a hallgatóságával együtt. Nekem az is zajnak tűnik, de sokan élvezik és zenének tekintik.

2021. okt. 13. 06:08
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Mármint ugyanabban a pillanatban? Ha szokássá válik, akkor lehetséges, bár ez esetben szerintem már eleve nem vagy százas. Ha csak ritkán, akkor beleőrülni nem lehet, de nem látom értelmét.
2021. okt. 13. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!