Lol 5 hogy le lett pontozva de sok itt a kobold…! Teljes mértékben igaza van egyre sablonos az egész mivel a cégek már csak a pénzt lássák!
9 a dispacito kissé más egy nagyon jól megcsinált szám lett ritka az ilyen na meg a meghalgatas amiben nem az van hogy a toxikus fanok egész nap hallgatják amig meg nem süketülnek hanem ott azért lett ennyi amennyi mert nagyon jó lett és még a mai napig megy mindenhol valamint a latin zene már 30-40 éve megy töretlenül! Ez olyan mint a jazz világ klasszikus lett!
Ellenben azért 15 evvel ezelőtt a kpop még Koreában is kicsi volt! Ha te régóta hallgatod akkor ezzel tisztában kell lenned szoval erős kijelentés hogy Ázsiában! És még Koreában is kicsi volt ez még!
10 nem baj múljon is el a nagy cégek tanuljak meg a leckét! A bts meg a többi már meg kereste magát a cégek viszont még közel sem ráadásul ennyire tiszteletlenek és erkölcstelenek! Regi magyar közmondás; se istenuk se mariajuk!
Én még 1 evet adok és tényleg a bts magyon vissza fog menni ahogy a többi banda is! A fiúk már nem tudnak ujjat mutatni a regi fanokat is el üldözik a bp szinten sőt már csak a nyugatiakat nézik és oke nem csak bts bp van viszont a kisebb csapatok is ezt a stratégiát kezdték fel venni! Követik a nagyokat hátha nekik is bejön a dolog de nem fog…
Nem tudom mi baj van azzal, hogy a kpop-nak nincs akkora múltja mint a latin zenének?
A sportkocsiknak sincs akkora múltja mint a lovaskocsiknak, mégis mindenki tudja, hogy melyik a gyorsabb.
Kit érdekel, hogy mi mennyi idős, és mióta ismert? Teljesen mindegy. Mindenki azt hallgat amit akar. És ezért senki sem rosszabb vagy kevesebb. Amúgy a legtöbb nagy cég (nem csak a kpop-ban, hanem az egész világon) ugyanúgy működik, hogy csak a pénzt nézik, mert ettől lettek nagy cégek. De mindegy is. Valójában nem igazán értem a problémádat kedves 11-es. Dobálózol közhelyekkel, nem értem mire akarsz vele kilyukadni.
Egyébként a BTS és a BP népszerűségének jót tesznek az angol számok, bár már egyre több Army-tól is hallottam, hogy igazán kiadhatnának már egy koreai cb-t. Az USA fele orientálódás egy zsákutca, csak kérdés, hogy ez mikor üt vissza.
12 nem kell a kedves :P és mit akarok? szerinted?
hagyjuk már a hülyeséget oké?
én csak a latin zenéről beszéltem és ennyi persze lovas kocsi ettől függetlenül még mindig a latin zene közkedveltebb de ez lényegtelen csak le írtam hogy azért ne vegyünk egy kalap alá egy despacitot egy butter vajjal na itt pl a lovaskocsi leelőzi a sportkocsit :P
senki sem lesz rosszabb vagy kevesebb? -_- ez fájt pedig én tényleg ebben hittem...
figyelj senki sem beszélt ilyenről ha neked hisztizni támad kedved csak rajta de legalább értelmezd amit mondok
a népszerűségnek meg mit tesz jót?
mivel lettek többek?
oké van koncert már nyugaton is (habár ezelőtt is voltak olyan kpop bandák) de amúgy ezt te magad is megválaszoltad;
"Az USA fele orientálódás egy zsákutca, csak kérdés, hogy ez mikor üt vissza."
valamint azzal kiegészítem hogy az europai is avagy inkább a francia divat világ! (pontosabban)
"Kit érdekel, hogy mi mennyi idős, és mióta ismert? Teljesen mindegy. Mindenki azt hallgat amit akar. És ezért senki sem rosszabb vagy kevesebb."
És még te mondod a másiknak, hogy közhelyekkel dobálózik! :P
Ettől függetlenül mindkettőtök közhelyeiben van igazság...
#13 nem tudom milyen hisztizésről beszéltél. Hidd el, hogy abszolút nyugodt állapotban írtam a kommentet, egyáltalán nem húztam fel magamat rajtad. Már csak azért sem mert nem ismerlek, és miért idegesíteném magam egy ismeretlen válaszoló miatt. Csak tényleg nem nagyon értettem a problémád. Ennyi. Ne láss bele többet, mint ami benne volt.
Amúgy meg bocsi, hogy azt írtam h "kedves". Legközelebb azt írom, hogy "te nyomorék állat" ha az jobban esik XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!