Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Kinek hogy tetszik a Twice új...

Kinek hogy tetszik a Twice új száma a 'The Feels'?

Figyelt kérdés

Aki esetleg még nem hallotta:

https://www.youtube.com/watch?v=f5_wn8mexmM

2021. okt. 1. 08:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
17%

10 kérdező te magad is így vagy csak nem veszed észre! Utálat? Még nem érted; az emberek mindig valamilyen elvárással vannak a többi ember iránt de még tárgyak iránt is!

Az elvárás ami nem teljesül be az csalódottsághoz vezet a csalódottság pedig haraghoz a harag pedig utálathoz…

A 9-nek volt egy elvárása amit a lányok nem hozzak úgymond azt hitte hogy többet érnek és nem süllyednek le…

Volt amúgy ex-ed? Na akkor az hogy van? A legtöbb ex kapcsolat negatívan végződik és nem is kicsit!

És igen a twice-nak félre nyúlás mert konkrétan több keleti fanjuk van mint a bp-nek! Koreában és Japánban sokkal erősebbek! De alapból is az angol nyelv nem vezet több fanhoz! Aki az amcsi pop-ot szereti az sosem fogja meg szeretni “ezt” mert túl szélsőséges neki…

2021. okt. 17. 02:36
 12/15 A kérdező kommentje:

11-es sajnálom, hogy ilyen végletekben látod a dolgokat. Az utálat pedig nem vezet jóra.

Igen volt exem és mai napig tartom vele a kapcsolatot és beszélünk. Nyilván vmelyikkel nem, de nem rajtam múlott az sem.

Én nem vagyok olyan, hogy ami egy kicsit is nem tetszik azt utálom. Tudod a világ nem kizárólag fekete meg fehér.

2021. okt. 17. 11:51
 13/15 anonim ***** válasza:
26%

12 igen ..: nem értetted meg amit mondtam!

Végletek? Hol írtam végleteket?

Te nem vagy milyen? Nem erről volt szó 😪 jobban el kellene kezdeni mely kérdésekkel foglalkozni mert abszolut nem értettél semmit sem abból amit mondtam

A lényeg le vezettem hogy hogyan lehet valamit utalni amit egykor szerettél!

Az utálat a szeretetből a csalódottságból ered a csalódottság pedig az elvárásból ennyi az egész

Az exes csak egy jó pelda volt te magad is mondtad hogy “valamelxikkel nem de nem rajtad múlott az sem” hát ok az elfojtott harag sem vezet jóra…

2021. okt. 17. 12:18
 14/15 A kérdező kommentje:

Már bocsánat, de bennem nincsen harag, sem elfolytott sem kiadott.

Nem vagyok sem haragtartó, sem utálkozó ember. Tisztában vagyok azzal, hogy mindenkinek megvannak a saját hibái, ahogy nekem is. Ezért felesleges valakit, vagy vmit utálni. Csak neked lesz rosszabb, hidd el.

Lehet valaki csalódott, de szterintem az nem egyenlő az utálattal. A végletekben való gondolkodást pedig arra értettem, hogyha valaki csak szeretni vagy utálni tud, az végletekben gondolkodik. Ugyanis létezik egy csomó köztes érzés/érzelem is.

2021. okt. 18. 15:13
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyik kedvencem tőlük
2021. dec. 20. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!