Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Kinek hogy tetszik a Twice új...

Kinek hogy tetszik a Twice új száma a 'The Feels'?

Figyelt kérdés

Aki esetleg még nem hallotta:

https://www.youtube.com/watch?v=f5_wn8mexmM

2021. okt. 1. 08:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
89%
Imádom.
2021. okt. 1. 13:14
 2/15 anonim ***** válasza:
91%

Nagyon tetszik! 😍

Nálam simán viszi az Alcohol free-t és a Perfect world-t is😍😍😍

2021. okt. 1. 15:39
 3/15 anonim ***** válasza:
91%
Nagyon jó lett. :)
2021. okt. 1. 16:32
 4/15 anonim ***** válasza:
92%
Nekem is nagyon tetszik, nem gondoltam volna, hogy ennyire fog.:D
2021. okt. 1. 17:02
 5/15 A kérdező kommentje:

Na tökre örülök ennek a sok pozitív visszajelzésnek. Egyébként nekem is nagyon tetszik. Nálam most nonstop az megy XD

Az Alcohol Free-t sztem is veri simán, de a Perfect World nekem a top1 japán számuk úgyh azt azért nem :)

2021. okt. 2. 14:47
 6/15 anonim ***** válasza:
92%

A zene jó lett tetszik.Jobb mint az Alcohol free, de sok számuk van ami ennél sokkal jobb. Az mv nem nagy durranás,a csajok jól néznek ki mint mindig.^^Most különösen Nayeon haja tetszett.(valamiért mindig a hajakat szoktam legelőször megnézni rajtuk xd)Hasonlít Yeji hajára.(a loco mv-ében)

Nem csalódtam a Twice-ban!💖

2021. okt. 2. 17:34
 7/15 anonim ***** válasza:
91%
Nekem nem jött be annyira, mert nekem túl sok minden van benne, sokféle ruhák és túl színes díszletek. Az Alcohol free sokkal jobban tetszett, és a Perfect World is jobb volt ennél. De örülök, hogy gondolnak a külföldi rajongókra is, és hogy pozitív kicsengésű az új számuk.
2021. okt. 8. 11:52
 8/15 anonim ***** válasza:
92%
Én nem is vagyok rajongó de imádom és nem tudom kiverni a fejemből.
2021. okt. 9. 18:06
 9/15 anonim ***** válasza:
33%
Én régen szerettem a Twice-ot, de mostmár utálom. Ez a full angol dolog meg különösen idegesít. A dalszöveg annyira tucat, hogy már nekem gáz. A What is love időszakig még tök jók voltak, csinálhatnának megint jó zenét.
2021. okt. 9. 22:04
 10/15 A kérdező kommentje:

Én nem értem az olyan embereket, akik valamit szeretnek aztán meg utálják. Ha korábban szeretted, akkor hogyan utálhatod? Én pl hasonlóan vagyok a Blackpinkkel, de utálni egyáltalán nem utálom őket, csak nem nagyon hallgatom mostanában, de ez az utálat nekem fura.

Az angol számok általában növelik az együttesek népszerűségét, főleg nyugaton. Viszont a Twice esetében sztem ez egy mellényúlás volt, attól függetlenül, hogy nekem tetszik a szám. Azt azért tudomásul kell venni, hogy a Twice törzsközönsége elsősorban Ázsia (legfőképp Korea és Japán), és nem ugyanazt a reakciót fogja kiváltani egy angol nyelvű szám, mint a BTS vagy a Blackpink esetében. Nem minden kpop banda egyforma, főleg a közönségük nem egyforma. Kísérletezni lehet bármivel, de sztem az eladási, nézettségi számok is egyértelműen azt mutatják, hogy ez most nem jött be. Ez nem baj, ebből lehet tanulni. Mégegyszer mondom én imádom a számot, de ez nem biztos, hogy a Twice szempontjából is jó.

A szöveg meg valóban tucatszöveg, ahogy a legtöbb kpop sőt tovább megyek ahogy a legtöbb könnyűzenei szám szövege. Ha szöveg miatt hallgatnék zenét, akkor magyart hallgatnék, de engem elsősorban a zene és annak hangulata ami érdekel és tetszik.

Visszatérve a Twice-hoz, sztem a Feel Special és a Fancy, meg még az ICSM is sztem kiváló számok lettek és nekem kifejezetten tetszett ez a stílusváltás. A lányok felnőttek, nem lehetnek örökké gyerekek, mint a What Is Love-ban vagy a Knock Knock-ban. Sztem ezzel semmi baj nincs. Nekem elsősorban az a fura, hogy a konceptváltás bejött, mert igenis látszik, hogy kell a közönségnek, akkor miért nem maradnak annál? Alcohol Free, The Feels. Egyik sem az a koncept mint pl a Feel Special. És meg is lehet nézni a nézettségüket. Nem értem, hogy miért nem lehet azt tolni, ami egyszer már bejött.

Bár ez csak az én véleményem. Ettől nem kell utálni a Twice-ot, sőt semmi miatt nem kell.

2021. okt. 13. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!