Mi a véleményetek a Chopped and Screwed ,Dj technikáról? Ide illesztem az egyik mixem,hallgassatok bele.
2021. szept. 28. 22:36
A kérdező szavazást indított:
Tetszik
Nem
Nem ismerem
4 szavazat
1/8 anonim válasza:
Ezt nem is nevezném mixnek. Ez az egész annyi, mint amikor egy teljesen kezdőt leültet valaki egy DJ cucc mögé, és megmondják neki, hogy pörgetgesse a jog-ot. Átkeverés is 0. Először keverni tanulj meg, utána jöjjenek a haladóbb dolgok. Ebben semmi nincs, amitől jó a chop & screw, legfeljebb egy próbálkozásnak lehet betudni, így nem is értem miért nem egy rendes linket küldtél, mint pl: https://www.youtube.com/watch?v=kbiZE8qiEKw&ab_channel=NanOG..
2/8 A kérdező kommentje:
Ezek saját variációban elkeszített zenék magam lassitottam Pitch-eltem atkeveres nem volt itt fontos szempont de a profilom alatt talasz olyat is ! Kicsit ismerkedj meg a stilussal es utana kritizalj !
2021. okt. 9. 13:30
3/8 A kérdező kommentje:
Plusz meg a scratcheles, szamok osszekeverese nem egymas utan mint a classic dj-k esetleg az egyik szam a vegevel kezdodik , szavak ismetlodnek igy kihangsulyozza a zenek ertelmet ! Nezd meg az eredeti szamok hosszat es hasonlitsd ossze az altalam elkeszitett szamokkal, eredeti mondjuk 5p az altalam varialt szam pedig kb 9p
2021. okt. 9. 13:34
4/8 anonim válasza:
Én nem arról beszélek, hogy milyen hosszú az eredeti a tiédhez képest. A hangsúly azon van, hogy bőven van hova fejlődni. Teljesen kiráz az ütemből ez a "mix", de ha azt mondod, hogy ez direkt ilyen, akkor nincs miről beszélni. Kerestem pár részt, ahol belenyúlkálsz, és amikor belenyomod a vinyl brake-t, az sem volt ütemen, magyarán elsietted, vagy elkéstél vele, nem arról beszélek, hogy ez milyen stílus, és hogy ez milyen, mert tudom jól. Az meg milyen keverés, ahol maga a keverés nem fontos szempont? Ha nem bírod fogadni a kritikát, akkor meg nem értem minek reklámozod magad a gyk-n. Én szimplán annyit tudok mondani, hogy bejön, ha jól csinálják, de ez nem jött be, ami nem azt jelenti, hogy nem ismerem a stílust, hanem azt jelenti, hogy a te "verziód" nem jön be. Keresd inkább meg a hibákat, ahelyett, hogy elutasítod, és akkor van esélyed vinni valamire, persze ha az a cél.
5/8 anonim válasza:
A zene struktúráját is figyelembe kéne venni, és nem össze-vissza nyomogatni mindent, mert idegesítő.
6/8 anonim válasza:
Még annyit hozzáteszek, hogy én az én fülemmel hallgatom, és nem jött be, sok dolog van benne, amiről te valószínűleg azt hiszed, hogy nagyon jó, de az én fülemet teljesen zavarja, és nem hiszem, hogy ez azért van, mert nem ismerem a stílust. Ne támadásnak vedd ezt az egészet. Nem tudom mióta csinálod, de mindenképpen ott kéne kezdeni, hogy úgy nyúlkálj bele, hogy figyelembe veszed a zene felépítését, mikor hova, mennyit nyúlsz bele. Senki nem szereti, ha kizökkentik a ritmusból, és itt kilettem zökkentve, és csak tekergettem.
7/8 anonim válasza:
Nekem sem tetszett…
Unalmas, tele hibával és ne mondd hogy ez stílusjegy.
8/8 A kérdező kommentje:
Változtattam alapjaiba a hozzállásomon , nem kapkodtam vettem a faradtsagot időt belefektetni, plusz rámentem kicsit az Edit részére is ! Igazatok volt! Kellettek a negatív kommentek!
Nézzetek körbe az új csatornámon
2022. jan. 26. 09:11
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!