Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogyan kell pemgetni a röpke...

Hogyan kell pemgetni a röpke fohász című dalra a gitárt? Mi a pengetési rend?

Figyelt kérdés
Segítsetek kérlek, jövő hét pénteken kell előadnom a tanáromnak , de elhagytam a kottát és így nem tudom a pengetési rendet, mert arra a lapra volt felirva.

2021. szept. 25. 09:45
 1/3 anonim ***** válasza:
2021. szept. 25. 15:08
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
Ez nem így megy. Az egyetlen válaszadó megtett mindent, ami segítséget lehet adni, de a kérdésed vagy hiányos, vagy képtelenség. Ha nem tudsz még egy akkordmenetet letábortűz pengetni, akkor mindenféle hiányosság van. Gyanítom azt is, hogy a "tanárnak" sem lehet fogalma, mit lehet elvárni egy szinteden lévő diáktól. Ha "pengetési rendet" kell hirtelen elsajátítani, akkor hogyan kaphatsz olyan feladatot, hogy egy teljes számot adj elő mondjuk jövő péntekre? Én ezt nem értem...
2021. szept. 26. 10:41
 3/3 A kérdező kommentje:

1es, köszönöm, igen, ez az a dal.

2es, nem képtelenség a kérdésem. Gyorsan tanulok, tehát bőven elég lesz az amúgy nem 1, hanem másfél hét. A pengetési rendelet pedig tudom, csak néha elfelejtem, hogy melyiket kell használni, mert elhagyom a kottát.

2021. szept. 26. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!