Ezek a zenék tényleg nyomasztóak, vagy csak nekem tűnnek annak?
Ez most nem troll kérdés, hanem igazi:) van pár zene amit nem szívesen hallgatok mert elég nyomasztóak, valahogy úgy a hangulatuk olyan fura… pedig szeretem a “chilles” zenéket, de vannak olyanok amiknek tényleg jó kis kellemes meleg hangulatuk van. Nos, ezek nem olyanok lesznek.
Első:
Van benne valami nyomasztó, de még a fogyasztható kategória. Azon kívül hogy nyomasztó, elég reménytelen és depressziós hangulata is van (ma reggel pont beraktam a kocsiba mert néha illik a kedvemhez) de nem szeretem. Van benne valami taszító.
Második:
Valójában az első. Abszolút fogyaszthatatlan, de ahhoz végig kell hallgatni hogy ezt megértsd. Valamiért annyira zsigerileg rossz érzéseket vált ki belőlem a zene hogy tudok róla hogy van, de soha sem hallgatom, nem is tudnám. Gyerekkoromban egyenesen rettegtem tőle.
Harmadik:)
Annyira nem para, de valami mégis van benne ami 🤢 talán mert az időszak sem volt a legjobb amikor ez ment , meg mert láttam a klipjét… de a hangulata persze átjön a zenébe is.
Vannak még ezek is, ezeket simán meghallgatom, néha szoktam is amikor ilyesmi kedvem van de nem jók..:
Mi miatt lehetnek nekem nyomasztóak ezek a zenék?
az első nekem csak szimplán macska zene, a második az zeneileg egész jó :O és beillene pl egy durva sorozatba vagy ilyesmi. de nem érzem azt amit a fentieknél.
mindenkinek más a nyomasztó ezek szerint.
Csak az elsőt hallgattam meg, egyszerűen - számomra - csak unalmas.
(Bocs, nem akarom megsérteni az ízlésed).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!