Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Kinek hogy tetszik az új...

Kinek hogy tetszik az új Linkin Park-szám? :D

2010. aug. 31. 19:59
 1/8 Dymo ***** válasza:
elsőre fura,de tetszik. a vége a jó nagyon
2010. aug. 31. 20:08
 2/8 anonim ***** válasza:

Én nagyon szeretem a Linkin Parkot, és látom, hogy elég sok embernek nem tetszik. Tény, hogy valamiért kicsit más, mint az eddigi számaik, már a New Divide is kicsit másnak, elektronikusabbnak tűnt, de ez nem feltétlenül jelenti, hogy rossz lenne. Változnak, de nem rossz irányba.

Nekem tetszik, kösz, hogy megmutattad, eddig nem is tudtam róla. xD

2010. aug. 31. 20:13
 3/8 A kérdező kommentje:

Ige, elsőre nekem is fura volt, de aztán meghallgattam másodszor, harmadszor, negyedszer,... Most már nagyon tetszik :)

Utolsóak szívesen :P

2010. aug. 31. 20:21
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem egyáltalán nem tetszik. Szerintem egy rock banda ne kezdjen el elektronikus zenét játszani. Régebbi számaikat szeretem, de ez egyáltalán nem az én stílusom.
2010. aug. 31. 20:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Az LP-től sosem állt távol az electro-elemek használata, ez a számuk most erre is épül. Lehetne benne több gitár, de így se rossz. Nagyon jó a dalszöveg!
2010. szept. 1. 09:09
 6/8 hannibalking ***** válasza:
a dalszöveggel semmi probléma, de nekem valahogy borzalmas, hogy sehol sem találom benne az igazi Linkin Parkot zeneileg. nem tudom, hogy Mike-nak borult el az agya vagy Hahn-nak, hogy ilyen irányba kellett vinni egy anno frankó numetal bandát, de ez valahogy nem gyere be. már az előző albumnál is meg voltak az aggályaim, de ez most kicsit elvetette a sulykot számomra.
2010. szept. 1. 20:50
 7/8 hasasasa ***** válasza:
NAGYON,NAGYON,NAGYOn teccik kb vagy még leírjM PÁRSZOR:D
2010. szept. 2. 12:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is a gitárokat hiányolom belölle, nekem ez már túl techno-s.
2011. jan. 7. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!