Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miről szólnak a Linkin Park...

Just Happy 94 kérdése:

Miről szólnak a Linkin Park ezen számai?

Figyelt kérdés

New divide, In the end, somewhere i belong...

elég fontos lenne, mert elolvastam magyarul a szövegüket, de nem igazán értem, és hátha le tudná írni nekem valaki 1-2 mondatban, hogy miről szólnak. előre is köszii!!! :)

2011. okt. 8. 11:21
 1/1 anonim ***** válasza:

New Divide: "Chester":D veszekedett a barátnőjével,szakítottak, és ez arról szól, hogy nem érti mit tett. (így fogtam fel)

In The End: Az én sírószeném.:) A szerelmének mindent megtett, mindig próbálkozott, hogy a kedvében járjon, de nem vette észre, de a csaj kihasználta, hülyének nézte, és azt is csinált belőle. (hülyén magyaráztam meg, de azért remélem érted)

Somewere I Belong: No. Hát ezt sem értettem száz százalékosan, de valami olyasmi jött le, hogy soha nem fogadták el olyannak amilyen, ezért ő próbál változtatni, megkeresi önmagát... Valahová tartozom.

2013. szept. 18. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!