Mi a kedvenc Korn számotok és miért?
Régi érából a Blind, nem tudom megmondani konkrétan miért.
Tetszik, jó a hangulata, ezt kimondottan nem fordítottam le de valami nyomasztóbb témával kapcsolatos szám lehet.
Új érából, The Nothing album nagyon "kapóra" jött, éppen egy olyan szituációban voltam amikor nagyon be tudott ütni. Lefordítottam az elejétől a végéig, zseniális, nagyon jól tudtam azonosulni vele hisz éppen Davis sem volt egy túl jó élethelyzetben. Igazából az ő hozzáfűzni valóját tudnám ideszúrni:
"I went through hell last year and had to purge what I was going through and bring the listener through that experience. I don't know how to explain it but it takes me over. When you hear me break down and cry, that's not fake. It's how I get it out. Some people go to a shrink. My music is that for me."
Leginkább azért szeretem a Korn-t mert örökké hiteles, Linkin Park az egy életkorban volt számomra csak meghatározó de a Korn valahogy érettebb, és később is mindig találok olyan számot tőlük ami megfog. Hozzátéve nem vagyok nagy fanjuk, inkább thrash-t és prog metalt hallgatók de az biztos hogy a kedvencek között van.
Illetve ha nehezebb életszituációba kerülök akkor a Korn nyerő nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!