BLACKPINK rajongók, melyik a kedvenc számotok?
Remélem azért itt van néhány BLACKPINK rajongó velem eggyütt és megosztaná melyik a kedvenc száma tőlük.
Nekem mind de ha csak egyet kéne választani akkor mindképp a Lovesick Girls, de utána jönne az Ice Cream.
A régi dalaikat valahogy nem hallgatom annyira, az újak jobban tetszenek.
Ne menjünk most másba bele nagyon, adott a kérdés és csak erre lennék kíváncsi :D.
Kedvenc szám a BLACKPINTŐL aki rajong értük! :)
Ha nem rajongsz akkor ne írj és ennyi..
Most éppen:
Lovesick Girls
As if it's your last
Stay
De elég sűrűn változik :)
(Amúgy kb. egy hete volt kiírva ugyanez a kérdés 😅 Nekem nem fáj, szívesen válaszolok 2x, csak azért mondom, hogy ránézhetsz arra is ha érdekel, pár válasz már összegyűlt ott :))
2.nem szoktam hasonló kérdésekre keresni, mert új válaszokat szeretnék és úgy hogy én kérdezem nem más :D..de jó hogy azért vannak itt rajongók.
Amúgy még ezek vannak:
-lovesick girls
-ice cream
-on the ground
-solo
-how you like that
-dduddudu vagy mi
-kill this love
:Dés a régiebbiek is.
Persze, vannak sokan =)
Én igazából minden számukat szeretem, kivéve az ice cream és a crazy over you 😅
2es
4.na hogy hogy az ice cream nem :(
a crazy over yout én se bírom annyira sőt az ilyen többi mellék számukat sem de a pretty savage bejön!
Nem tudom, pedig nagyon vártam a megjelenését =( Selena is a kedvencem, szóval duplán csalódott voltam amikor nem tetszett 😭
Nekem nem jött be a zene stílusa, az mv meg aztán végképp nem lol
Én szeretem a többi számukat is, you never know, love to hate me, stb... Meg más "bandákat"(olyan hülyén hangzik 😅) is hallgatok, szóval annyira nem bánom hogy van 2 zenéjük ami nem tetszik. Mondjuk a lady gaga és cardi b collab zenéiket sem szoktam nagyon hallgatni...
Már volt ilyen kérdés.
Boombayah, Playing With Fire, DDU-DU DDU-DU
Whistle
How You Like That
You Never Know
Love To Hate Me
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!