Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Rockerek! Mikor kezdtétek?...

Rockerek! Mikor kezdtétek? Miért szerettétek meg ennyire ezt a műfajt?

Figyelt kérdés

2021. szept. 11. 10:03
 1/4 anonim ***** válasza:
81%

Mondhatni elég új vagyok a témában. 16 vagyok, Chester Bennington halála után (4 éve) belehallgattam pár LP számba, mert nem értettem, miért tartják ekkora legendának. Aztán nagyon megszerettem, és onnantól fokozatosan kezdtem keményebb cuccokat is hallgatni.

Meg szerintem az is nagy szerepet játszott ebben, hogy amikor kicsi voltam (2-3 éves), apámnak volt egy Rammstein DVD-je, és valamiért teljesen a megszállottja lettem, rituálészerűen néztem minden nap. :D És a mai napig a kedvencem emiatt. De most főleg melodeath-et meg progresszív metált hallgatok.

2021. szept. 11. 11:01
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Apám kiskoromban Eddát,Omegát stb nyomatott,úgyhogy rajtuk nőttem fel.
2021. szept. 11. 11:07
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én egy osztálytársam miatt kezdtem el hallgatni ilyeneket, mint a Three Days Grace, Skillet, de aztán valahogy az Imagine Dragons lett a kedvenc zenekarom valamiért, ugyanakkor miattuk mentem el alternatívabb, kisérletezősebb irányba is, utánuk ismertem meg ilyeneket, mint a Pink Floyd, Radiohead. A metál korszakom a Linkin Park-al kezdődött, de annyira nem bírtam magát a Nu-Metál műfajt, nem is tudom hogyan, de elkezdtem Powerwolf-ot hallgatni, aztán hallottam erről a Tool zenekarrol, akikről már a Floyd és Radiohead-es korszakomban is hallottam, de nem hallgattam bele a zenéjükbe, de aztán valahogy mégis sikerült belenéznem a Schism számukba, hát nem fogott meg elsőre, de letöltögettem pár számukat. Elkezdtem picit erősebb cuccokat hallgatni(Indusztrális Rock/Metál, Metálcore, Melodeath), majd valahogy vissza kerültem a Tool-hoz és na onnantól a Progrock és Progmetál a mindenem, de az Avantgárd metált is megszerettem elsősorban Poppy(😂) miatt. Na meg apám is inkább rockos, AC/DC, Metallica ment sokszor itthon.
2021. szept. 11. 19:49
 4/4 Alex Fly ***** válasza:
100%
Semmi extra... Anno a játszótéren esténként összegyűlt pár rocker, beszélgettek, zenét hallgattak, ilyesmi... Valahogy odakeveredtem, amikor egyikük berakta a magnóba a frissen beszerzett Accept kazettáját (Metal Heart) és onnantól nem volt kérdéses, mit hallagaasak.
2021. szept. 11. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!