Akik emo zenét hallgattatok a 2000-es években milyen együtteseket szerettetek? És mit képvisel egyáltalán ez a stílus?
A világ sz-r és jobb lenne meghalni.
De a vicc az, hogy manapság nem látsz emosokat szóval eléggé sikeres egy mozgalom volt. :D
A világ rossz oldala/emberi hanyagság elleni lázadás a lényege, de ez ilyen nagyon kamasz :D
Én nem a 2000-es években voltam, de nagyon úgy viselkedtem 😂
#1 Én az voltam még egy éve kb, meg ismerek néhányat xddd
My Chemical Romance, Panic at the disco, Fall out boy ❤️
Egyébként én pont mostanában látok egyre több emo embert az utcákon.
#3: A többség, akiket látsz az utcán, valószínűbb, hogy inkább e-girl/e-boy.
Ez egy új irányzat, ami külsőségekben hajaz az emora, azzal a különbséggel, hogy ezeknek az egyeseknek semmilyen zenei kultúrájuk nincs. Ugyanazokra a hulladék ribipop zenékre vonaglanak, mint a gagyi Ariana Grande imitátor kislányok, mellette pedig annyira futja nekik, hogy 18+-os töltettel öltögetik a nyelvüket a TikTokon, hogy a hozzájuk hasonlókra gerjedőkből több követőt, lájkot és tiszteletet (? vagy mi a francot...) csikarjanak ki.
Green day, linkin park, mcr, tokio hotel, slipknot, korn ...most így hirtelen ezek ugrottak be.
Majd holnap átnézem a régi lejátszási listáimat :)
6,
szerintem azért lett lepontozva, mert az "átlag" emok nem akartak öngyilkosok lenni, de volt egy réteg (a akkori fiatal tinik) akik belemosták az alapvetően zenei és öltözködési stílusba ezt a hüly.eséget, és ezért lett minden egykori emósra ráaggatva ez a butaság :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!