Akik emo zenét hallgattatok a 2000-es években milyen együtteseket szerettetek? És mit képvisel egyáltalán ez a stílus?
Elég érdekesen azonosítod az emót, vagy csak én fogtam fel másképp, de én nem kapcsoltam össze a "depis" dolgokkal, csak simán zene (részben) és öltözködés.
A green day egy punk rock együttes, a linkin park pedig alternatív rock a wikipedia szerint.
A tipikus emo banda az MCR, és a Tokio Hotel volt.
Én hallgattam minden félét akkoriban, hardtechno, hardstyle, trance, techno, rock, rap stb de a tipikus mainstream pop zenéket, főleg ha magyar, utaltam :D
az együtteseimet talán túl sok idő lenne felsorolni,a lényeg hogy én még ma is emonak vallom magam.
emonak eredetileg az volt a célja, hogy egy lágyabb zenét teremtsen meg, ami igazodik az embereknek ahhoz az igényéhez, hogy ne csak hajtsanak előre a taposómalomban, ne csak elnyomjanak magukban mindent és szétstresszeljék magukat azért, hogy eredményeket érjenek el, hanem foglalkozzanak az érzéseikkel, foglalkozzanak a problémáikkal, és EGÉSZSÉGESEN utat engedjenek az életükben lévő borúsabb dolgok feldolgozásának.
és én pontosan ezt vallom.
illetve a fizikai fájdalom nem megoldás arra,hogy a lelkit elnyomjuk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!