21/36 anonim válasza:
#19 egész egyszerűen csak tiszteld az embereket. Ahogy az is tiszteletreméltó amit te csinálsz. Le a kalappal. De ez még mindig senkit nem ruház fel arra h ugassunk másokra.
22/36 anonim válasza:
20 valszeg te nem bírod felolvasni hogy kinek írsz??!!! sorszám!!! itt ugatok te hülye már napok óta hogy nem írtam a jyp-ről semmit sem!!! (persze 18-ban már írtam valamit de mert csak napok óta értetlenkedsz...) -_-
23/36 anonim válasza:
20 tök jó hogy ezzel foglalkozol csak valahogy gyakorin ennek sosincs súlya viszont annál nagyobb szaga... ":D
remélem érted... mindketten tudjunk hogy itt bárki bármi lehet
ha már itt tartunk én 1 havi munkával keresek netto 1 millió körül ":D ez már csak a ti dolgotok hogy elhiszitek vagy sem (na jó nem minden hónapban mert meg is kell találni azt a megbízást-munkát...)
de amúgy aki itt van annak vagy sok a szabad ideje (ergo nem dolgozik sokat) vagy pedig valami nagyon toxikus kapcsolata van a kpop-al ":DDDD
nem tom melyik a jobb...? :P
25/36 anonim válasza:
#23 teljesen igazad van, annyit kivéve, hogy a toxikus kpop fanok nem itt keresik a kapcsolatukat a kpop-al. Annyi itt a kpop, mint a válaszadók többségében a jóindulat. Vagyis semmi. A toxikus kpop fanok nem itt vannak.
26/36 anonim válasza:
Jó isten már megint kitört a harmadik világháború egy ártatlan kérdés alatt..
27/36 anonim válasza:
míndenn kpopp zenne natyóm lyó!!!
28/36 anonim válasza:
#26 uramisten mi van ha két ember nem ért egyet, a világ összedől.
Nem kell minden egyes nézetletéréstől folyton megijedni. Ez is legalább annyira idegesítő, mint maga a vita.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!