A Kpop bandákban hogyan válaszják meg a leadert?
#10 Fhuu, tényleg nagyon érdekes...
Hallgatok BTS-t, TXT-t, ENHYPEN -t, meg Stray Kids-et. Ezeket ismertem meg úgy 2 év alatt(vagyis az ENHYPEN-t 1 év alatt), de ha valami problémád van ezzel nyugodtan írd, de nem tudom, hogy mit kell kötekedni itt...
#13 "azt hiszi, hogy ismeri a kpop-ot azért mert BTS-t hallgat"
Ezt egy szóval nem írtam le, és nem is jelentettem ki, hogy én olyan hű, de jól ismerem a K-pop-ot, de mondjuk ahogy látom olvasni sem nagyon bírsz.
"nem is hajlandóak mást megismerni, de véleményük az van a kpop-ról"
Igen a véleményem a K-pop-ról az, hogy jó. Ennyi. Csakmert 2 év alatt 4 fiú bandát ismertem meg, az még nem azt jelenti, hogy többet nem akarok megismerni, te csak beképzeled ezt szerintem.
És igen, abban is egyet értek, hogy egy csomó banda van akik olyan jók, mint a BTS, mert én is hallgatok pár olyan bandát csak őket nem követem és azoknak nem vagyok nagy fanjuk. Ennyi.
Először olvasd el normálisan amit írok, aztán utána írj normális kommentet és ne ilyen baromságot.
Hú, jó régi a kérdés, de mind1XD
#15 sajnos egyet kell értenem:/
Sulimban is van egy lány, van blackpinkes pulcsija, én mev tökre örültem, hogy de jó, van még egy kpopos ember. Aztán megkérdeztem ki a kedvenc tagja, elgondolkodott rajta, és fél perc után kinyögte, hogy LisaXDD
#17 igen, lehet, hogy az is^^"
De szerintem nem hallgat nagyon más bandát:/ (max a bts-t tudom még elképzelni. De nem hinném:'))
De ettől függetlenül örülök, hogy legalább "hallott róla"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!