Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Meleg fiúk! Ti milyen zenét...

Meleg fiúk! Ti milyen zenét hallgattok?

Figyelt kérdés
Meleg fiúk ti milyen zenét hallgatok? Én személy szerint a rock-ot szeretem főleg a Queen-t. Csak érdekel mások zenei ízlése semmi több.

2021. szept. 4. 23:30
1 2
 1/11 anonim válasza:
73%
Én jobbára, operát, operettet és komolyzenét hallgatok. Abban legalább nincs autotune.
2021. szept. 4. 23:34
 2/11 anonim válasza:
89%
Kubai jazz-t. Remélem nem baj, vagy nem rontja a statisztikát.
2021. szept. 4. 23:55
 3/11 anonim válasza:
72%
Hé te, aki lepontoztad az elsőt! Miért?
2021. szept. 5. 00:38
 4/11 anonim ***** válasza:
92%
Szimfonikus power/death metált, de a 70-es évek végi space disco is bejön. A Szucs Jutka-féle ürdiszko ennek mintapéldánya 79-bol.
2021. szept. 5. 06:23
 5/11 anonim ***** válasza:
92%
Mindenfélét: opera, city pop, 2000s pop, alternatív, avantgárd, jazz, nóta, és azt az igazi fekete gospelt.
2021. szept. 5. 06:46
 6/11 anonim ***** válasza:
95%
EDM, pop, klasszikus
2021. szept. 5. 07:46
 7/11 anonim válasza:
37%
Miért kellett lepontozni a válaszom? Ki az istent zavar, hogy konzervatívabb stílusú zenét hallgatok? Nem vagyok ettől sem kevesebb sem pedig több. De amúgy észrevettem hogy akármit írok már az oldalon úgy is lesz pár nótorius aki le fogja pontozni.
2021. szept. 5. 07:51
 8/11 anonim ***** válasza:
81%
Azért, mert felvágós volt a megfogalmazás. "Abban legalább nincs autotune" -> Ergo a többi műfaj alacsonyabb rendű, mert kell az elektronikus feljavítás, te meg olyan kifinomult vagy, hogy nem elégszel meg a mesterséges zenével, tiszta tehetség és tudás kell. Nem arról beszélsz, hogy ezeket a műfajokat miért szereted, hanem, hogy miért rosszabb a többi.
2021. szept. 6. 02:00
 9/11 anonim válasza:
86%

Azért írtam, mert nincs autotune bennük, mert itt nem javítják fel az énekes hangját ezzel hamis képet adva a rajongónak a tudásáról. Nem kell kiforgatni a szavaimat. Szerintem igenis elvárható még egy modern műfajnál is, hogy a művelője a rendes hangját használja ne a gépekét.

Ezért gyönyörű az opera, mert ott nem csapják be a szeretőit.

2021. szept. 6. 06:17
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Én mindent is. :D Komolyzene, pop, rock, metal. Elég vegyes, de a számok iránt már inkább vagyok válogatós. Minden műfajból van, amit szeretek, de nem sok szám.
2021. szept. 9. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!