Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Csak én utálom a mai rappeket?

Csak én utálom a mai rappeket?

Figyelt kérdés
Főleg a mainstream előadókat!
2021. aug. 28. 09:26
 1/6 anonim ***** válasza:
87%

Nem, napi szinten hányják ki ide a meg_nem_értett_zseni tinédzserek kb. pontosan ugyanezt a kérdést, és szerintem minden alkalommal azt hiszik, hogy most aztán milyen jól megmondták...

Amúgy egy műfaj egy teljes generációját egy kalap alá venni és minősíteni eléggé hülyeség.

2021. aug. 28. 09:32
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Főleg mikor a magyar középosztály gyerekei próbálnak arról rappelni hogy milyen kemény sorsuk volt a panelben. Mintha legalább a bronxból jöttek volna 😂😂😂
2021. aug. 28. 10:04
 3/6 anonim ***** válasza:
94%
Nem vagy egyedül.
2021. aug. 28. 10:38
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
En is utalom oket.
2021. aug. 28. 12:08
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Javaslom hallgasd meg a To Pimp a Butterfly című albumot, utána mond hogy szar a mai rap. Igenis bőven akad igényes, zseniális alkotás a mainstreamben is!
2021. aug. 29. 02:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Tudnék egy-két példát mondani azért. Hallgass meg jó néhány Future albumot, vagy Lil Waynet, de Drake is egy kiváló előadó, szerintem, Jeezy is kötelező, Rick Ross is elég jó. Egyébként mindegyik előadó több, mint egy évtizede van a szakmában, pl Future szövegeihez is kell egy bizonyos IQ szint, hogy megértse az ember. Azzal egyetértek, hogy a többi híg széklet, tényleg nagyon rosszak, egyforma az összes szinte.
2022. nov. 5. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!