Tudnátok jó külföldi rappeket/rappereket?
Figyelt kérdés
Kérlek írjatok jó külföldi (orosz, török, stb.) rappeket/rappereket.2020. aug. 11. 18:33
1/2 anonim válasza:
Ty Dolla $ign-nek vannak jó zenéi. Például:
Kpop zenékben van sok rap. Pl. Blackpink, BTS, BigBang, EXO. Nem az egész szám rap, meg mondjuk lehet kicsit sem a te stílusod a k-pop...
Nekem nagy kedvenc zeném még Saad Lamjarred és Mohamed Ramadan Ensay című zenéje. Nem az egész rap, csak kis rapes rész van benne, de szerintem jó.
Török zenét szoktam még hallgatni, de abból nem tudok rappes számokat, Tarkannak vannak jó számai, de ő nem rappel. De azért linkelek abból is néhányat, hátha tetszik:
2/2 anonim válasza:
Ha amerikai is érdekel: Kendrick Lamar, Freddie Gibbs, Vince Staples, Denzel Curry, J.Cole, Benny The Butcher, ASAP Rocky, Run The Jewels, Brockhampton, Tyler The Creator, Maxo Kream
Pár angol: Wiley, Dave, Devlin, Slowthai
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!