2/7 anonim válasza:
Nem tudom, hogy a vallása is iszlám volt-e, de eléggé kötődött az iszlám kultúrához! A címét nem tudom, de egy száma is volt ilyen, ami erre összpontosult!
3/7 anonim válasza:
Nem. A bátyja, Jermaine tért át, ezt sikerült valami okos újságírónak félreérteni. Michael gyerekként jehovás volt, ettől eltávolodott felnőve, és nem lett másik vallása.
4/7 anonim válasza:
Sokat olvasot a vallásról,érdekelte is.De nem vette fel,ezt a szóvivője is mondta
5/7 anonim válasza:
Nos 2006-ban asszem a Közel-Keletre költözött, és ott megismerkedett az iszlám kultúrával amit nagyon szeretett. Legendák szerint fel is vette a választ.
De 2009-ben keresztényként halt meg.
6/7 anonim válasza:
Soha nem vette fel a valást. mondom ezt úgy,hogy 34 éve a rajongója vagyok és sokat tudok,az életéről.
7/7 anonim válasza:
Sőt még az ügyvédje is mondta,hogy hazugság
2009. november 24-én Michael Jackson New York-i ügyvédje, Londell Mcmillan hevesen tagadta a brit bulvárlapokban megjelent pletykákat, miszerint Michael Jackson muszlim lett.
"Ez baromság! Ez teljesen hamis! -
mondta újságíróknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!