Ismeri még valaki ezt a dalt?
2021. aug. 2. 16:48
A kérdező szavazást indított:
Ismerem
Nem ismerem
14 szavazat
1/4 anonim válasza:
Őszintén, van olyan, aki nem ismeri? Mármint egyáltalán nem vagyok egy nagy rajongó, de még én is hallottam már vagy kismilliószor :D
2/4 anonim válasza:
Nem vagyok egy megszállott Jackson-rajongó, csak néhány számát ismerem, de ez is köztük van. Rádiók is nagyon sokszor játszották már, és még ha nem is tudja mindenki fejből a címét és előadót, de tutira mindenki hallotta már legalább egyszer életében!
4/4 anonim válasza:
Gondolom ezt nem komolyan kérdezed🤦♀️még az is ismeri aki nem rajongó.Ez volt az,első dal az MTV-n amit egy fekete eladótól játszottak Amivel útat nyitott a többi fekete művésznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!