Ismeri valaki/létezett egyáltalán ez a mese?
Van egy mese amire vagy emlékszem , vagy pedig csak álmodtam amikor kisgyerek voltam és az a helyzet, hogy nem tudom, hogy melyik. A történet annyi volt, hogy volt egy sárkány (ami nem volt kifejezetten nagy, egy feje volt és nő volt, de ez mellékes) aki nem tudott, vagy talán elfelejtett nevetni. Ezért gyerekeket rabolt el (kb egy osztálynyit) és arra kényszerítette őket, hogy megtanítsák nevetni (hozzáteszem, nem bántotta őket, csak agresszív volt, hogy nem tudja, hogy kell nevetni.) A főszereplő egy kisfiú volt, akit nem rabolt el a sárkány és ő akarja megmenteni az elrabolt gyerekeket, köztük egy hercegnőt akibe szerelmes. A rajzolás nem volt semmi extra, 90-es évekbeli rajzfilm volt és ha jól emlékszem a hercegnő TALÁN ázsiai volt(ha volt).
Ahogy így végig gondolom nem lepődnék meg, ha nem létezett volna ez a mese, de már annyira irritált, hogy nem tudom eldönteni, hogy inkább megkérdezem itt.
Köszi a válaszokat előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!