Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Kpop-ban hol lehet megnézni,...

Kpop-ban hol lehet megnézni, hogy egy csapat melyik céghez tartozik, és hogy ki a forgalmazójuk?

Figyelt kérdés

2021. aug. 21. 17:58
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Beíród a Google- be, hogy xy banda members, ahol a tagokat felsorolják oda szokták írni a kiadót is, de ha nem találsz valakit, akkor írj és segítek megkeresni
2021. aug. 21. 18:41
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ezen az oldalon általában elég naprakész infókat találsz. Csak rákeresel a bandára és már egy csomó infót kidob róluk. Cég, fandomnév, debüt, twitter, insta, yt csatorna és a tagokról is egy csomó infó. Ami mondjuk nem mindig naprakész de a cégeket és előadókat jól írja. Legalábbis amiket én néztem. Én is innen szoktam egyes infókat kereseni. Azért szimpi az oldal, mert hozzá lehet szólni ha egy infó helytelen és kijavítják, szóval sztem egész hiteles. De persze bármikor ott a wiki ahol szintén megnézheted.

2021. aug. 21. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!