Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogyan lehet eljutni fanmeetin...

Hogyan lehet eljutni fanmeetingre?

Figyelt kérdés
Nyilván a mostani helyzet miatt nincsnek megtartva élőben a fanmeetingek, de érdekelne, hogy hogyan lehet eljutni élőben. Egyszer szeretnék kijutni egy Twice fanmeetingre, de nem tudom, hogy ennek mi a módja. Tudja esetleg valaki?

2021. aug. 20. 10:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

szerintem azért a helyi fanmeetingeket értelem szerűen csak azokba az albumokba teszik bele amik koreában lettek értékesítve...

meg én úgy láttam hogy azért véletlen szerűen is vannak benne mert láttam olyant valamelyik fiú bandánál hogy aki vett durván 100 albumot az valami 9 meghívott kapott!!!

lehet hogy kombinálva csinálják

pl oda figyelnek hogy aki többet vesz annak nagyobb eséllyel sorsolják ki!

meg amúgy interneten keresztül kell jelentkezni email címmel asszem és ott sorsolják ki

mindenesetre te helyire ne számíts ":DDD :P

max akkor ha koreában vagy és ott veszed meg a fizikai albumot vagy éppenséggel 5-őt...

amúgy nem hinném hogy bárki is ingyen adná el...

2021. aug. 28. 00:43
 12/13 A kérdező kommentje:

Tudom vicceltem, ki az aki megvesz vmit aztán igyen odaadja xdddd

Amúgy de úgy terveztem, h kimegyek Koreában és úgy megyek el. De ez nem most lesz, majd talán 1-2 év.

2021. aug. 28. 16:10
 13/13 anonim ***** válasza:
73%
ha lesz addig a bandád... láthatod a gfriend esetében minden előjel nélkül sikeres bevételnél is gondolnak egyet és bumm ja és nem kis cégről volt szó mert már a hybe alá tartozott...
2021. aug. 28. 16:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!