Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért kelendő a sok gagyi...

Miért kelendő a sok gagyi zene a magyar piacon?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben ahogy észrevettem, 2 “stílus” hódít a magyar zenepiacon:

-Roma előadók tömkelege a gagyibbnál gagyibb tucat “latinos” vagy “rap” zenéivel. Lassan aki kitud mondani 2 szót már énekes lesz.

-Ordibálós gagyi trap szerű cuccok

Mitől lett ennyire rossz a magyarok zenei ízlése az utóbbi pár évben?

2021. aug. 17. 22:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%
Ez már jó ideje így van, kihaltak/öregedtek a régi jó előadók, és ezek maradtak, de egyébként külföldön is visszaesett a színvonal, csak legfeljebb nem ennyire látványosan. Hogy miért ez a kelendő nem tudom.
2021. aug. 17. 22:33
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert akik ezeket játszák, kell nekik is kereslet.
2021. aug. 17. 23:42
 3/13 anonim ***** válasza:
75%
KInek mi tetszik, én se vagyok ezekért oda, de ha valakinek tetszik, akkor tetszik.
2021. aug. 18. 03:36
 4/13 anonim ***** válasza:
Én nem ismerek senkit, aki ezeket szeretné. Az is lehet, csak a youtube nyomja őket, mert a felkapottak közt szoktam látni őket.
2021. aug. 18. 12:18
 5/13 anonim ***** válasza:
60%
mikor volt jó a magyarok zenei ízlése?
2021. aug. 18. 15:49
 6/13 anonim ***** válasza:

Régen volt néhány nagy lemezgyár/kiadó. Ők a saját hírnevük miatt egy bizonyos fokú szűrést elvégeztek. Most bárki összebarkácsolhat egy felvevőt, sokszorosítót, és a terméket fölteszi a tecsőre. Onnan már ismerik.

Másrészt korábban is volt gagyi, de nem játszotta őket MIND AZ EGY rádió és tévé. Ma ezekkel is Dunát lehetne rekeszteni.

2021. aug. 18. 21:03
 7/13 anonim ***** válasza:
57%
5: Gratulálok ha izlést az alapján ítélsz meg, hogy neked tetszik vagy sem valami. Tudod okos ember izlésről nem vitatkozik, egyik műfaj sem jobb vagy rosszabb attól mert xy nem szereti és a yx meg szereti.
2021. aug. 19. 03:27
 8/13 anonim ***** válasza:
59%
#7 akkor Kodály Zoltán biztos nagyon buta ember volt. mert az egész zenepedagógiai tevékenysége onnan indult, amikor az 1920-as években szembesült vele, mennyire siralmas a magyar átlag zenei ízlése.
2021. aug. 19. 15:33
 9/13 anonim ***** válasza:
Akkor Kodály is " okos " volt, de ez oylan mintha az lenne a jobb ember aki a csokit jobban szereti mint a vaniliát...
2021. aug. 19. 16:58
 10/13 anonim ***** válasza:
#9 Valószínűleg félreértettelek, de műfajon belül is óriási különbségek vannak. Csokin belül, és vanílián belül is nagy a szórás.
2021. aug. 19. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!