Mennyire kelendő manapság a festő-mázoló-tapétázó szakma?
Lehet vele jol keresni.
Itt sokan a vallalkozokat hozzak fel peldanak. Ha elkezded a szakmat akkor par evig alkalmazott leszel es ha megy onalloan minden akkor tudsz vallalkozni.
Pesten 8 oras bejelentessel keresnek a festok netto 18 ezret naponta. Ha 20 napot dolozol egy honapban akkor 360at megkapsz kezbe. Ez szerintem nem rossz.
Mikor en festettem Magyarorszagon akkor senki nem akart bejelenteni 8 oraba esfele ennyit sem kerestem videken.
Vallalkozokent annyit kersz amennyit nem szegyellsz es az araid meg a munkad minosege donti el mennyi megrendelesed lesz.
Ez nem olyan egyszeru mint ahogy sokan gondoljak. Szerszamokat kell venni, letrakat, munkasauto, adot kell fizetni es mindent bele kell kalkulalni az arba mert ha 30at keresel egy napi az nem amit haza viszel. Adozol, tankolsz az autoba, amortizacio, szerszamokat is kell venni ujakat idonkent, stb.
Piszkos munka es nyaron 35 fokban egyaltalan nem kellemes.
Kulfoldon is egyre tobben mondjak hogy sokszor szakmaval tobbre viszed mint diplomaval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!