Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Várjátok az X-Faktort?

Várjátok az X-Faktort?

Figyelt kérdés

2021. aug. 12. 08:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
51%

Nem igazán! Nagyon vártam vissza Bogit a műsorba, de nyìlván ez lehetetlen volt, mert:

1. Összeházasodtak Puskással, ìgy nem lehetett volna objektìv versenyről beszélni.

2. Mivel valakinek mennie kellett a szerkesztők Petit tartották műsorban, mivel ő már régóta mentor, és nagyobb emiatt az X-faktor-os fan-base, out-reach-e.

3. Biztos vagyok benne, hogy jelenleg úsznak a projektekben. Volt jópár koncerjük a nyáron, esküvő, tulajdonrész egy győri bárban (igazából Bogi családjáé a hely, de az apja mellett B+P, 50%-ban társtulajdonosok), szponzorok-rendezvényeik és ugye mostmár az X-faktor is, szóval egy csomó dolog ami bar hozza a pénzt a konyhára azért elég időigényes.

Ebből adódóan anyagi problémájuk nem nagyon van, úgy tudom most vettek egy nagyobb lakást Pest környékén kerttel meg minden. De nyìlvan moat fiatalok, most kell hajtani és később élvezni.

De azzal, hogy összeházasodtak jól egyesìtették erőiket, és jelenleg az ország egyik legnépszerűbb sztár-párja!

(Nem akarok bulvárosodni, de valami ilyesmiről van szó)

2021. szept. 1. 01:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!