Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Várjátok az X-Faktort?

Várjátok az X-Faktort?

Figyelt kérdés

2021. aug. 12. 08:52
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
44 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
99%
Nem, mert már rég nem az, mint volt. Jobb énekeseket találok az utcán, mint akik bejutnak az élő adásba.
2021. aug. 12. 08:59
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Semmi ilyet.

Az első kettot vagy harmat neztem, utana nem erdekelt.

2021. aug. 12. 09:07
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2021. aug. 12. 09:48
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Az első pár selejtező ahol leégetik a szerencsétleneket az kb mónikashow színvonal. A többi meg a kutyát nem érdekli.

2021. aug. 12. 10:21
 5/11 anonim ***** válasza:
87%

Mindig is az volt, ami: show műsor. Komoly tehetségkutató Magyarországon utoljára a Ki Mit Tud volt. Megasztár, X-Faktor, stb., mindnek az a célja, hogy mainstream zenészeket neveljenek ki, ehhez általában olyan mentorokat választanak, akik elsősorban jártasak marketing témában (ByeAlex), és csak másodsorban számítanak zenésznek, vagy egyáltalán tehetségnek.

A hangodnak sem kell különlegesnek lennie, csak legyél eladható. Azaz, ha különleges hangod van, de nem vagy elég színpadias, akkor nélkülözhető vagy.

2021. aug. 12. 11:59
 6/11 anonim ***** válasza:
75%
Igen,de csak a válogatót,az agyhalottakon röhögni.
2021. aug. 12. 12:16
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Abszolút nem. A legutóbbit már egyáltalán nem néztem. Előtte meg megnéztem a vicces részeket az elején.

Talán 6 éve néztem picit tovább. Döntőt kb az elsőt néztem, a többit nem.

2021. aug. 12. 16:00
 8/11 anonim ***** válasza:
88%
Egy olyan műsor ami semmibe veszi rockzenét, vagy bárminemű igényes műfajt, nincs az a pénz amiért megnézzem. Pláne a 4 zsűritaggal, akik külföldön az előselejtező selejtezőjében kiesnének, nevetséges a műsor. Ha ott lenne egy Puzsér aki helyreteszi a süket versenyzőket, meg néha többi zsűritagot, akkor talán megnézném, csak vele meg az volt a baj, hogy konkrétan ellopta a showt, a versenyzőkre senki nem emlékszik, csak az ő beszólásaira.
2021. aug. 12. 19:34
 9/11 anonim válasza:
100%

A legutóbbi X faktornál is már csak azon volt a hangsúly, hogy mennyi idiótát tudnak mutatni, hogy nézettséget hozzon. A legtöbbjük nem is magától megy be, hanem a stáb keresi fel őket, hogy 10-15 ezer forintért csináljanak hülyét magukból.

Mivel csak a sok hülyét látod, mikor meglátod kik jutottak tovább, jóformán egyiket se ismered, mert max egy hangnyit mutattak belőle. Már a válogató tovább tart, mint maga a műsor. A műsort lezavarják pikpak csak úgy repülnek kifele az emberek műsorról műsorra.

Élvezhetetlen. Teljesen átmentek alpári szórakoztatásba.

Mondjuk azt nem bánom,hogy Kiss Ramóna nem lesz már műsorvezető, valljjk be,hogy színésznek tehetségesebb.

2021. aug. 17. 07:31
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
A Megasztárnak 6 évada volt. A The Voice és a Rising Star egyetlen évad után megszűntek. Ha rajtam múlna, akkor X Faktor sem lenne. Így is elég sok énekes van már. Nekem még mindig a Napoleon Boulevard és a Zoltán Erika tetszik a legjobban.
2021. aug. 22. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!