Más is volt, aki szerette Kate Ryan, T.A.T.U, Basshunter, Cascada és Groove Coverage dalait? Ki milyen előadókat szeretett még a 2000-es években?
Figyelt kérdés
'97-es születésű vagyok. Gyerekkoromban sokszor lehetett hallani a fenti előadók slágereit a rádióban, tévében egyaránt. A kérdés azért vetődött fel bennem, mert olvastam az interneten a szegedi Deja Vu Fesztiválról, illetve a Budapest Park által szervezett I Love 2000s nevű eseményről.
Bevallom, jó érzés volt elővenni a dalaikat, és nosztalgiázni egy kicsit. :)
2021. aug. 9. 18:22
12/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
2022. jan. 18. 08:49
13/20 anonim válasza:
Igen, szerettem őket. Én 90-ben születtem.
Szerettem még a következőket: Britney, Shakira, Spy the ghost, Dj Szatmári, Erős vs. Spigiboy, Peat Jr. & Fernando, The Calling, Bon Jovi..
14/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
Ők sem rosszak. :)
2022. máj. 17. 08:16
15/20 anonim válasza:
'86-os születésű vagyok, imádtam és a mai napig is szeretem a Groove Coveraget.
16/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :) Jó ezt hallani!
2022. okt. 12. 16:48
17/20 anonim válasza:
Ezek szerint te is rajongójuk vagy :-)
18/20 A kérdező kommentje:
Igen. :)
2022. okt. 13. 07:27
19/20 anonim válasza:
Én Benny Benassit szeretem nagyon ebből az időszakból.
De nekem minden jöhet, ami 2000-es.
20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2023. jún. 20. 11:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!