Más is volt, aki szerette Kate Ryan, T.A.T.U, Basshunter, Cascada és Groove Coverage dalait? Ki milyen előadókat szeretett még a 2000-es években?
'97-es születésű vagyok. Gyerekkoromban sokszor lehetett hallani a fenti előadók slágereit a rádióban, tévében egyaránt. A kérdés azért vetődött fel bennem, mert olvastam az interneten a szegedi Deja Vu Fesztiválról, illetve a Budapest Park által szervezett I Love 2000s nevű eseményről.
Bevallom, jó érzés volt elővenni a dalaikat, és nosztalgiázni egy kicsit. :)
2-es válaszoló, ment a zöld kéz, köszönöm, hogy leírtad a véleményed!
Ma is akad pár jó, tehetséges zenész, de a hanyatlás tényleg látszik a zeneiparban is.. Régebben mintha több jó dal született volna..
Gigi d'Agostino, Tiesto, Dj Sammy, Brooklyn Bounce, ATB, Lasgo, Dj's @work, Náksi es Brunner, de reggelig sorolhatnám. Imádtam mindet. Azóta is. Az új Mtv00't érdemes nézni,háborogtam a VH1 eltűnése miatt de egy fél nap alatt elmúlt,mikor hallgattam milyen zenék mennek az új csatornán.
32 vagyok
Köszönöm a választ!
Nem tudtam, hogy ilyen csatorna is létezik, jó ezt hallani. :) Csak az MTV 90s-t ismertem eddig.
Az általad felsorolt előadók is jók, DJ Sammy-t, Gigi D'Agostino-t, ATB-t, Lasgo-t én is nagyon szerettem és szeretem a mai napig. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!