Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik kpop csapatot utálod?

Melyik kpop csapatot utálod?

Figyelt kérdés

2021. aug. 8. 17:08
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem utálom semeiket! Nem azt mondom hogy az összes k pop bandát imádom, van csomó csapat ami nem igazán tetszik de mivel nem ismerem őket annyira nem mondom azt hogy utálom. Ilyen például az Aespa. Nekem például nem nagyon szimpik a tagok, viszont azt elismerem hogy tehetségesek.
2021. aug. 9. 12:12
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Egy sincs olyan amit kifejezetten utálnék, csak olyan van akiknél nem értem a túlhypolás okát, és emiatt néha kicsit idegesítő, h mindig mindenhol őket tolják. Nem nevezem meg azt a kettőt. Sztem mindenki tudja melyikről beszélek. De utálni nem utálom őket, mert nem ők tehetnek arról, hogy szarrá vannak reklámozva és a csapból is ők folynak, hanem a cég. Így nem is vagyok hajlandó utálni egy idolt sem, főleg h nem is ők döntik el, hogy mit és hogyan kell csinálniuk.
2021. aug. 9. 20:09
 13/30 anonim ***** válasza:
57%
#6 zavar, hogy nem nyálgépek mint a legtöbb boygroup a kpopban? XD
2021. aug. 9. 20:10
 14/30 anonim ***** válasza:
54%
13. Tessék? :) Ha nem tetszik, hogy én nem rajongok a Stray Kids iránt akkor az a te személyes problémád. Meg ha akarsz beszélgetni, szívesen, ott a ‘privát üzenet’ opció.
2021. aug. 9. 20:53
 15/30 anonim ***** válasza:
91%
Bocsi, csak azért írtam, mert vicces, hogy van egy banda aki tényleg nem olyan zenét tol, mint a nagy átlag boygroup akiknél a vödör felett kell hallgatni a számaikat, mert olyan csöpögős és azért valljuk be h igen fenimimek. Amivel nincs baj. Ízlések és pofonok, de vicces, h valakit az zavar, hogy nem nyálas zenét tolnak. Persze nekem mindegy ki mit hallgat, de amiatt leszólni őket, mert valami férfiasságot is visznek a dologba, ez kicsit fura. De bocsáss meg még1szer. Tiszteletben tartom a véleményed és az ízlésed.
2021. aug. 10. 14:00
 16/30 anonim ***** válasza:
85%
Utálni nem utálom egyik kpop csapatot sem, esetleg olyanok vannak ahol nem szimpatikusak a tagok. Ilyen például az Aespa de attól még elismerem, hogy tehétségesek de nekem már maga ez a félig online-os koncepció sem tetszik.
2021. aug. 10. 14:28
 17/30 anonim ***** válasza:
79%
15. Félreértesz, nem azért nem szeretem őket, mert nem szerelmes zenéket csinálnak! :) Csak simán nem tetszik az a zenei stílus amit ők csinálnak, tőlem akármiről énekelhetnek, úgyse jön be nekem. Mellesleg, nekem sem tetszik ez a cukiskodás és nyálasság a fiú csapatoknál.
2021. aug. 10. 15:23
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Mi a baj az aespa tagokkal, hogy többen is írták?:(

Én nem utálok senkit, szimplán nem követem, akiknek nem tetszik a zenéjük/ nem szimpatikusak a tagok.:D

2021. aug. 10. 15:48
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
#17 ezek után kíváncsivá tettél, hogy mely fiú bandák a kedvenceid
2021. aug. 10. 16:30
 20/30 anonim ***** válasza:
94%

#18 Sztem az Aespa-val az a bajuk sokaknak, hogy túl műek. Ami kicsit igaz is. Ha megnézed a Next Level-ben kb úgy néznek ki mintha számítógéppel rakták volna össze őket. Sőt ha nem tudnám, h valódi emberek még el is hinném. A másik ami nem tetszhet sokaknak az pedig sztem, hogy már a debüt előtt fel lettek hypolva, mert SM banda. Mondjuk ebben is van valami, bár sztem a Black Mamba egy kifejezetten jó szám. Viszont a Next Level már egy remake, és egy olyan számból, amit azért sokan ismernek. Szóval lehet ez is zavarja az embereket.

Én nagyon szeretem őket és remélem még sok Black Mamba stílusú zenével megajándékoznak minket. Ezeket nem azért írtam le, mert nekem is ez a problémám velük, hanem hogy sztem ez lehet mások problémája. De azt azért fogadjuk el, hogy a nagy cégektől jövő bandák mindig is nagyobb figyelmet fognak kapni. Így volt az ITZY-nél is. Más kérdés, hogy sztem nekik tökjó zenéik vannak és imádom őket.

2021. aug. 10. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!