Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Tényleg jön Adam Lambert...

Tényleg jön Adam Lambert Magyarországra?

Figyelt kérdés
Azt mondta egy csaj,hogy jön,de fura,hogy még semmi hír róla...
2010. aug. 29. 02:56
 1/8 anonim ***** válasza:
remélem..bár gondolom jó drága lesz a jegy:s
2010. aug. 29. 07:28
 2/8 anonim ***** válasza:
21%
Az ki?
2010. aug. 29. 08:12
 3/8 anonim ***** válasza:

Hm úgy tudom még nincsenek meg az európai turné helyszínek,de ha megvannak akkor sem hiszem hogy sok esélyünk van rá sajnos,hogy még a GNT-ral eljön Magyarországra. Még nem annyira népszerű hazánkban... Mi még ott tartunk hogy SP így SP úgy,ahelyett hogy az igazi tehetségekkel foglalkoznánk. Mindenesetre én csak remélni tudom hogy egyszer lesz Adam Lambert koncert Budapesten.:D Akkor senki nem állíthat meg. XD

off: nem értem miért válaszol valaki egy olyan kérdésre ami olyan emberről szól akit nem ismer... ?

2010. aug. 29. 10:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem sem jön a Glam Nation alatt, de valamikor biztosan fog. Előbb-utóbb mindenki megtalálja ezt a poros kis országot, főleg, hogy most nagyon sok sztár forgatott/járt itt, és mindenki jókat mondott róla utána. És persze ha megtudják, mennyi rajongója van itt. :D mindenesetre reménykedünk. :)
2010. aug. 29. 11:13
 5/8 anonim ***** válasza:
ma 10:32-es vagyok!:) Igen igazad van,egyszer biztosan. Csak sajnos még nem ismerik olyan sokan. Meg hát nem ő dönti el hogy hova megy koncertezni hanem a menedzser.
2010. aug. 29. 11:41
 6/8 A kérdező kommentje:
Azt mondták,hogy jövő tavasszal jön,de ez még nem biztos.
2010. aug. 29. 17:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Figyelj, ha már GaGa is jön, arra is meg van minden esély hogy Adam jöjjön. :D Ááhh vérzik a szívem h nem tudok elmenni Lady GaGa koncijára! :,(
2010. aug. 29. 18:51
 8/8 anonim ***** válasza:

Most még nem jön, viszont előbb utóbb fog mert egyre nagyobb sikereket ér el Magyarországon is!

De pontos időpont egyáltalán nincs, hiszem még csak most kezdték el az új lemezt!

2011. jan. 25. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!