Pitbull mikor fog jönni Magyarországra?
Figyelt kérdés
Csak mert a kedvenc énekesem, és szívesen elmennék egy koncertjére.
Csak akkor válaszolj ha tudod is, és nem kérek olyan válaszokat, hogy remélem soha,meg ilyenek!
2011. okt. 6. 14:10
1/11 anonim válasza:
Magyarországon már régóta kapható pitbull, de fontos hogy megbízható tenyésztőtől vegyél, mert így kiszűrhető az agresszivitás.
2/11 anonim válasza:
Pitbull meg az éneklés... hogyne.
3/11 anonim válasza:
Pitbull messze nem énekes. És nem is lesz.
4/11 A kérdező kommentje:
Ejj bass.zátok meg,ennyire analfabéta hogy a francba lehet valaki?
2011. okt. 6. 18:07
5/11 anonim válasza:
És zeneileg ennyire visszamaradott hogy lehet valaki?
6/11 A kérdező kommentje:
cseszd meg, mi ebben a visszamaradottság? analfabéta vagy,ennyi
2011. okt. 6. 19:24
7/11 anonim válasza:
Te meg egy idióta, ha tényleg elhiszed magadnak hogy Pitbull egy énekes.
8/11 A kérdező kommentje:
mondom hagyjuk, egy analfabétával nem tárgyalok, Pitbull(José Armando Perez) meg akkor nem énekes,hanem rapper!
2011. okt. 6. 20:42
9/11 anonim válasza:
Legalább elismerted hogy igazam van. Én még szívesen tárgyalnék veled, szerintem baromi vicces, hogy az egyetlen dolog amit fel tudsz ellenem hozni, az egy alaptalan vád az analfabéta létemre. Mindettől függetlenül kicsit kényelmetlenül érzem magam hogy fegyvertelennel vívok szellemi csatát, de hát nekem is kell egy kis szórakozás:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!