Hol tudok beszerezni bts egyedi photocardokat ?
Figyelt kérdés
Próbáltam keresgetni de eddig nem talaltam2021. aug. 6. 19:17
2/5 anonim válasza:
Valószínűleg nem próbáltak meg keresni! Tényleg elso google talált! Tovább megyek folyamatosan árulják ezeket a fanok egymásnak…
3/5 anonim válasza:
Ha eredeti kell, akkor eBay, vagy vegyél albumot és ott van az a 1-2 ami hozzá jár.
4/5 anonim válasza:
#3 csak ha valaki mondjuk gyűjti a photocardokat, akkor nem lenne szerencsés 10.000 venni albumokat és reménykedni, hogy azt a kártyát kapja amelyiket akart.
Én azt ajánlom, hogy facebook csoportba lépj be, ott találsz olyat amilyet szeretnél
5/5 anonim válasza:
#4 írtam az eBayt, ha kell neki konkrét kártya, ott megveszi kéz alól, nem 1x vettem én is onnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!