Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ki a leghíresebb meleg énekes?

Ki a leghíresebb meleg énekes?

Figyelt kérdés

2021. aug. 6. 15:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
84%
Nekem is a Freddie Mercury jutott eszembe először, aztán meg a George Michael és a Boy George. (Fiatalabb generáció közül meg a koncsííítavurszt, de ezt most csak poénból írtam.) :)
2021. aug. 8. 15:03
 12/17 anonim ***** válasza:
29%
Freddie Mercury valóban nagyon híres-biszex. Mert igazából biszex volt a pasas.
2021. aug. 8. 22:00
 13/17 anonim ***** válasza:
32%
Látom, egyesnek fáj a valóság. Attól még a nőket is szerette.
2021. aug. 9. 12:57
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
13# Én is le vagyok pontozva... (10-es)
2021. aug. 9. 13:01
 15/17 anonim ***** válasza:
36%

Biszex volt, de szexuálisan sokkal erősebben vonzódott a férfiakhoz, mint a nőkhöz. Nőkkel elsősorban lelki értelemben találta meg leginkább a közös hangot, élete legnagyobb szerelme 7 éven keresztül Mary volt. "Soha egy férfit sem szerettem annyira, mint Mary-t." - nyilatkozta, de ez a szerelem legfőképp lelki szerelem volt, testileg, fizikailag sokkal jobban vonzódott a férfiakhoz. "Meleg vagyok, mint a kályha, drágám." - mondta ő egy másik nyilatkozatában.

Napjainkban van egy újfajta értelmezése ennek a dolognak, amikor a szexuális vonzódást elkülönítik a romantikus vonzódástól. Pl. amikor egy biszexuális férfi szexuálisan sokkal erősebben vonzódik a férfiakhoz, de szerelmes nem képes férfiakba lenni, szerelmet csak nők iránt tudnak érezni, viszont ezzel szemben a szexualitásuk sokkal intenzívebb és kiteljesedettebb férfiakkal, mint nőkkel. Ők a heteroromantikus biszexuális férfiak. Szerintem a Freddie is kb. ilyesmi lehetett.

2021. aug. 9. 14:04
 16/17 anonim ***** válasza:
41%
#15 és máris itt vagyunk a gender témánál :D
2021. aug. 9. 18:17
 17/17 anonim ***** válasza:

Igen, Freddie Mercury biszex volt, nem teljesen meleg!

Amúgy vannak páran:

Ricky Martin

George Michael

Elton John

Neil Tennant (Pet Shop Boys)

Lance Bass (‘N Sync)

A Village People tagjai

Illetve Ken Laszlo is erősen gyanús, legalábbis egy hetero tuti nem énekelne meleg számot (Hey Hey Guy)!

Magyarok közül Bery (Sugár Bertalan) és Kocsis Tibor nyíltan vállalták, és valószínűleg Vásáry André is az lehet!

2022. máj. 6. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!