Biszex volt, de szexuálisan sokkal erősebben vonzódott a férfiakhoz, mint a nőkhöz. Nőkkel elsősorban lelki értelemben találta meg leginkább a közös hangot, élete legnagyobb szerelme 7 éven keresztül Mary volt. "Soha egy férfit sem szerettem annyira, mint Mary-t." - nyilatkozta, de ez a szerelem legfőképp lelki szerelem volt, testileg, fizikailag sokkal jobban vonzódott a férfiakhoz. "Meleg vagyok, mint a kályha, drágám." - mondta ő egy másik nyilatkozatában.
Napjainkban van egy újfajta értelmezése ennek a dolognak, amikor a szexuális vonzódást elkülönítik a romantikus vonzódástól. Pl. amikor egy biszexuális férfi szexuálisan sokkal erősebben vonzódik a férfiakhoz, de szerelmes nem képes férfiakba lenni, szerelmet csak nők iránt tudnak érezni, viszont ezzel szemben a szexualitásuk sokkal intenzívebb és kiteljesedettebb férfiakkal, mint nőkkel. Ők a heteroromantikus biszexuális férfiak. Szerintem a Freddie is kb. ilyesmi lehetett.
Igen, Freddie Mercury biszex volt, nem teljesen meleg!
Amúgy vannak páran:
Ricky Martin
George Michael
Elton John
Neil Tennant (Pet Shop Boys)
Lance Bass (‘N Sync)
A Village People tagjai
Illetve Ken Laszlo is erősen gyanús, legalábbis egy hetero tuti nem énekelne meleg számot (Hey Hey Guy)!
Magyarok közül Bery (Sugár Bertalan) és Kocsis Tibor nyíltan vállalták, és valószínűleg Vásáry André is az lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!