Ki a leghíresebb férfi énekes?
Figyelt kérdés
2011. aug. 14. 12:28
2/14 anonim válasza:
Enrique Iglesias , legalábbis az élők közül
3/14 anonim válasza:
jah
szerintem ha egy afrikai kisgyereknek megmutatod a képét még ő is tudja ki az
4/14 anonim válasza:
élők közül talán
George Michael
Robbie Williams
5/14 anonim válasza:
Szerintem ez megoszló, mert én PL.: George Michaelről nem hallottam. Lehet a zenéjét ismerem de magát az énekest nem.
7/14 anonim válasza:
Ki az a Kozsó? :D
Am Axl Rose *,*
9/14 anonim válasza:
Hogy nem lehet ismerni George Michaelt??
Amúgy Michael Jackson, Elvis Presley, John Lennon, Paul Mccartney, Freddie Mercury, Frank Sinatra, Elton John és esetleg Bono a U2-ból, figyelembevéve a zenekar hatalmas hírnevét.
Meg Eminem is elég híres, de ő nem énekes, viszont nem sokan vannak akik ne tudnák ki ő...de akkor már Justin Bieber is baromi híres (bárcsak ne tudnánk ki is ő...).
10/14 anonim válasza:
Pont azokat írta az utolsó,akiket én akartam!
Talán még kiegészíteném Axl Rose-l.Sztem nincs ember a földön aki nem ismerné a Guns N Rosest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!