Ebben a Japán dalban csak én nem nem tudom kivenni azt a szót, hogy "cigány" a cigány mulatós szerű résznél?
2021. júl. 31. 16:33
1/13 anonim válasza:
Szia!
Nem tudom, hogy mi a kérdésre a válasz, de ez egy tök jó szám!
Hozzá is adtam a YouTube zenés lejátszási listámhoz.
2/13 Betta válasza:
Ez egy tényleg jó szám én is letöltöm :D
Ömm hasonlít a 2 szó de nem hallanám ki ha nem koncentrálnék erősen.xD
3/13 anonim válasza:
csigá, csigá..
Valami ilyesminek hallom inkább.
4/13 Betta válasza:
Magyarul azt jelenti ha jól tudom hogy rossz. Azt mondja "chigau" úgy ejti ha le kellene írnom, hogy 'Csigáü'.
5/13 A kérdező kommentje:
#3 Érdekes, akkor vagy nekem rossz a fülem, vagy nem tudom, de én a "csigá" után mindig hallok egy ilyen halkabb, lenyelt "ny" betüt, ami miatt "cigány"-osnak jön át a szó. Fülhallgatóval hallgatod? Úgy talán jobban megérted mire gondolok.
2021. júl. 31. 17:57
6/13 A kérdező kommentje:
#4 Igen, valóban "csigáü" lenne, de ha jobban meghallgatod, az "ü" egy kicsit áthasonul egy halkan lenyelt "ny" betü szerűségre.
2021. júl. 31. 18:02
7/13 A kérdező kommentje:
Talán a második "csigáü, csigáü"-zásnál lehet a legjobban kihallani az "ny" betűt, 32 és 34 másodperc között.
Egyébként ez csak egy ilyen kis észrevétel szerűség, ilyen "misheard lyrics", mint a "Pikachu is a virgin" Slipknottól. XD
2021. júl. 31. 18:07
8/13 anonim válasza:
Tök más szót énekelnek, köze nincs a félrehallásodhoz.
Csak azért képzeled oda az ny-t, mert közvetlen utána megismétli a szót, és összefolyik az u/ü a cs-vel.
9/13 anonim válasza:
Tényleg azt mondja hogy 'chigau' /csinál/, de nem azt jelenti hogy 'rossz' (mint ahogy a 4-es válaszoló feltételezte), hanem azt hogy 'különböző/más/helytelen' stb. :)
10/13 anonim válasza:
Jajj bocsi, 9-es válaszoló vagyok, a 'chigau' után azt akartam írni hogy /csigáü/, csak az automatikus javító kijavította 'csinál'-ra😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!