Lagzi Lajcsi dalait miért nem játsszák a rádiók?
Az egyik leghíresebb magyar mulatós énekes, aki számos slágert is magának tudhat. Lemezeiből eddig csak Magyarországon 5 millió példány kelt el. De akkor miért nem játsszák a dalait?
Ne értsétek félre, nem szeretem a dalait, sőt magát a műfajt is ki nem állhatom. Csak kicsit furcsa nekem, hogy egy ilyen híres énekes dalait ennyire nem játsszák a hazai rádióadók.
Biztos van olyan adó ahol csak ezeket adják, de ez a fajta zene nagyon megosztó. A mulatós zenét vagy nagyon szereti valaki, vagy elmondhatatlanul gyűlöli.
Ha egy adó főleg elterjedt, modern zenéket ad le, de minden második órában benyom egy lagzi lajcsit, akkor garantáltan elkapcsol onnan a célközönsége, de még a lajcsi rajongók is, mert ők meg nem akarnak the chainsmokert vagy lady gagát hallgatni.
Nincs átfedés a népszerű zenék és a mulatós zenék rajongói között.
4
"A mulatós zenét vagy nagyon szereti valaki, vagy elmondhatatlanul gyűlöli."
Nem vagyok oda érte.De azért a műfajon belül is vannak "minőségi"fokozatok.És van olyan mulatós zene ami 6-8 sör után elkezd hallgatható,elviselhető lenni számomra.Ezek bizonyára erre is vannak kitalálva.Szerintem józan fülnek nem igazán valók .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!