Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Lagzi Lajcsi dalait miért nem...

Lagzi Lajcsi dalait miért nem játsszák a rádiók?

Figyelt kérdés

Az egyik leghíresebb magyar mulatós énekes, aki számos slágert is magának tudhat. Lemezeiből eddig csak Magyarországon 5 millió példány kelt el. De akkor miért nem játsszák a dalait?

Ne értsétek félre, nem szeretem a dalait, sőt magát a műfajt is ki nem állhatom. Csak kicsit furcsa nekem, hogy egy ilyen híres énekes dalait ennyire nem játsszák a hazai rádióadók.

2021. jún. 9. 16:42
 1/8 anonim ***** válasza:
73%
A 'mulatós' rétegzene, a rádiónak pedig a lehető legtöbb embert kell elérni a legnépszerűbb műfajokkal (mainstream).
2021. jún. 9. 16:45
 2/8 anonim ***** válasza:
90%
Arra ott a Muzsika TV
2021. jún. 9. 16:52
 3/8 anonim ***** válasza:
80%
Mert igénytelen zene. De megnézted az összes rádióadót? Vannak ilyen mulatós zenékre specializálódott rádiók! ( A netes rádiókat se hagyd ki)
2021. jún. 9. 16:54
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Biztos van olyan adó ahol csak ezeket adják, de ez a fajta zene nagyon megosztó. A mulatós zenét vagy nagyon szereti valaki, vagy elmondhatatlanul gyűlöli.

Ha egy adó főleg elterjedt, modern zenéket ad le, de minden második órában benyom egy lagzi lajcsit, akkor garantáltan elkapcsol onnan a célközönsége, de még a lajcsi rajongók is, mert ők meg nem akarnak the chainsmokert vagy lady gagát hallgatni.

Nincs átfedés a népszerű zenék és a mulatós zenék rajongói között.

2021. jún. 9. 17:43
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elférne. Igénytelen és megosztó, de ugyanez elég sok rádióbarát popszámról is elmondható.
2021. jún. 9. 20:48
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

4

"A mulatós zenét vagy nagyon szereti valaki, vagy elmondhatatlanul gyűlöli."

Nem vagyok oda érte.De azért a műfajon belül is vannak "minőségi"fokozatok.És van olyan mulatós zene ami 6-8 sör után elkezd hallgatható,elviselhető lenni számomra.Ezek bizonyára erre is vannak kitalálva.Szerintem józan fülnek nem igazán valók .

2021. jún. 10. 01:04
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok Frédi vagyok alapvetően 2021-re árnyék verült a Lajcsira. Én nem tudom, hogy vissza tekerte e az órát vagy mi volt ez az áram lopás de szerintem ha kiállt volna a trombitájával az emberek elé akkor biztos meg tudta volna hódítani az emberek szívét legalábbis a hölgyekét mindenképp. Még most is emlékszem milyen tisztán szólt az a sneider fáni.
2021. aug. 10. 02:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Mèg csak az hiányozna.
2022. júl. 7. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!