Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Jelenleg milyen zenéket...

Jelenleg milyen zenéket szoktatok hallgatni?

Figyelt kérdés
Én az utóbbi időkben a Beatlesre vagyok rákattanva, ti melyik előadókat hallgatjátok mostanság (akár ebben a pillanatban)

2021. júl. 24. 20:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Csajkovszkij, mozart, liszt, komolyzene, leginkább zongoraverseny
2021. júl. 24. 20:39
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Korai black metallal ismerkedem. Most leginkább Burzumot hallgatok.
2021. júl. 24. 20:57
 3/11 anonim válasza:
100%
Internetes rádiókban mindenfélét; Celtic,Eurodance,Rock, stb. :D
2021. júl. 24. 21:13
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Progresszív metalt, Fates Warning életművét lassan be is fejezem(én "promózom" jelenleg is itt Matheos-ékat).

Aztán lassan keresek más bandát, ha egyszer sikerül teljesen befogadni akkor általában tovább lépek a következőre.

Redemption, Voivod, King's X stb.

De ezek mellett mostanában Grunge-t is szoktam(Alice in Chains, Pearl Jim), death metalt(Death), Satriani-t meg amihez éppen kedvem van.

2021. júl. 24. 22:28
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Én jelenleg Santana-ra vagyok nagyon rákattanva. Már amióta kezdték mondani, hogy újra lehet majd suliba menni...

Előtte vagy két évig a Dire Straits-re voltam rákattanva. Most úgy érzem, hogy santana nem tűnik el csakúgy, de egyre erősebben képbe jön a Pink Floyd.

Egyébként volt olyan, időszakom, amikor szinte csak Beethoven szimfóniákat hallgattam. De volt már Vörös István, Vörös István és a Prognózis, Prognózis időszakom, volt Hobo, Hobo Blues Band, volt Deep Purple, volt mindenféle italo disco. Hosszú ideig Max Mix-et hallgattam rengeteget.

De volt már Mike Oldfield rajongós időszakom is. Meg régebb az AC/DC is nagy kedvencem volt.

Jelenleg Santana mellett azért ott van a Pink Floyd, Mike Oldfield, Dire Straits és még jónéhány, komolyzenészek is.

2021. júl. 24. 23:24
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Black sabbath, led zeppelin, nirvana. De aic (alice in chains), pearl jam, soundgarden is becsúszik, csak ritkábban. Persze mást is hallgatok.
2021. júl. 25. 10:19
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Én mostanában Alessia Cara-t hallgatom és egyszerűen imádom!😍
2021. júl. 25. 12:44
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Én leginkább punkot hallgatok. Pont ma néztem meg hogy mik a leghallgatottabb műfajaim spotifyon, és az első 4 helyezett punk, hardcore punk, skate punk és oi. Bandákból The Casualties, The Exploited, The Restarts a kedvenceim, de hallgatok Dead Kennedyst, Black Flaget és Anti-Flaget is. Egyébként szoktam metált is hallgatni, pl Motionless in White és 5fdp, vagy igazi klasszikus német power metált mint a Helloween és a Powerwolf, de a punk a legnagyobb kedvencem.
2021. júl. 26. 21:58
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
6-os vagyok, nem válaszoltam műfajra, leginkább rockot, de minden más stílust meghallgatok (kivéve elelktronikus bumm bumm zenét, trap, meg ilyenket).
2021. júl. 27. 07:37
 10/11 segitseg ***** válasza:
100%
Főleg magyar altot, mint a Blabla, Kispál és a borz, Kiscsillag, dee szívesen hallgatok dark techno-t és felkapottabb zenéket TikTok-ról
2021. júl. 28. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!