Jelenleg milyen zenéket szoktatok hallgatni?
Progresszív metalt, Fates Warning életművét lassan be is fejezem(én "promózom" jelenleg is itt Matheos-ékat).
Aztán lassan keresek más bandát, ha egyszer sikerül teljesen befogadni akkor általában tovább lépek a következőre.
Redemption, Voivod, King's X stb.
De ezek mellett mostanában Grunge-t is szoktam(Alice in Chains, Pearl Jim), death metalt(Death), Satriani-t meg amihez éppen kedvem van.
Én jelenleg Santana-ra vagyok nagyon rákattanva. Már amióta kezdték mondani, hogy újra lehet majd suliba menni...
Előtte vagy két évig a Dire Straits-re voltam rákattanva. Most úgy érzem, hogy santana nem tűnik el csakúgy, de egyre erősebben képbe jön a Pink Floyd.
Egyébként volt olyan, időszakom, amikor szinte csak Beethoven szimfóniákat hallgattam. De volt már Vörös István, Vörös István és a Prognózis, Prognózis időszakom, volt Hobo, Hobo Blues Band, volt Deep Purple, volt mindenféle italo disco. Hosszú ideig Max Mix-et hallgattam rengeteget.
De volt már Mike Oldfield rajongós időszakom is. Meg régebb az AC/DC is nagy kedvencem volt.
Jelenleg Santana mellett azért ott van a Pink Floyd, Mike Oldfield, Dire Straits és még jónéhány, komolyzenészek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!