A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
36 szavazat
1/13 anonim válasza:
Hát ahogy kinézett... jó sajat dolga, de arra nem gondol 20 év mulva vajon mit fog tenni az arcán a tetoválásokkal?
2/13 A kérdező kommentje:
Már nem.
2021. júl. 17. 06:34
3/13 anonim válasza:
Nem. A dalaival a droghasználatot propagálta aminek ő is áldozatul esett (meg még ki tudja hány rajongója).
6/13 anonim válasza:
Én sosem szerettem Lil Peepet, meghallgattam pár számát, de nem jött be, de nagyon sok olyan fiatalt látok aki úgy akar kinézni mint ő, nekem eléggé taszító, de mindegy ez az én véleményem. Egyébként Nyugodjon Békében.
8/13 anonim válasza:
3 Senkinek sem tanácsolta a droghasználatot
10/13 crossout fan válasza:
#1 Mondjuk ki az őszintét szerintem mikor 15 évesen mikor az első tetoválását megcsináltatta ő se gondolta hogy fog még 20 évet élni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!