XXXTentacion-t miért utálják ilyen sokan?
Nekem nincsen bajom vele, mégis mindenhol azt olvasom, hogy iszonyat gyenge meg ilyesmik.
Miért?
Én hip hopot hallgatok de egyáltalán nem nagy szám a zenéje szerintem. Van 1-2 jó száma, a Ski Maskkal együtt csinált cuccait szeretem de összességében tök átlagos. Amilyen figyelmet kapott ahhoz képest pláne nem volt kiemelkedő zeneileg. Elismerem persze hogy biztos sok embert inspirált, fontos volt nekik a zenéje, de van legalább 1-200 előadó akit szívesebben hallgatok.
Illetve azért csinált csúnya dolgokat életében, de ebbe itt nem mennék bele, ha akarod utánanézhetsz, vagy lehet már tudod is.
"Hát igazából semmi maradandót nem alkotott. A mások által kitaposott ösvényen lett híres. Egy Lil Peep pl szerintem sokkal jelentősebb alakja volt műfajnak."
Ha a zenei teljesítményt nézzünk, akkor Lil Peep is csak egy ilyen nyekergő lepkefing volt. Semmivem sem tudodd többet 100-on mint XXX.
5
Az a baj, hogy neked fogalmad nincs a zenéről. Valakinek a hatása egy stílusra nem azon múlik, hogy hogy énekel. De ha már a nyekergésnél tartunk halgasd meg XXX későbbi számait. Na az nyekergés.
Hogy túl van sztárolva,agyonszopkodják a kis 14 éves kiddok hogy legenda,meg ő az isten stb...
Idegesítő rajongótábor+brutálisan túlértékelt. Mint szövegre,mind raptechnikailag hasonlítsd össze Eminemmel pl. Cipőjébe nem léphetne bele,mégis ő a "rap isten" a sok 13 éves szerint. Élőben a koncertjei meg plusz 1 pont,megy a háttérben a zene,a szövegével együtt,úgy az egész,ő meg csak ugrál a színpadon a mikrofonnal a kezében,és 2 percenként artikulálatlanul beleüvölt 2 szót,és nesztek fellépés. Azaz élőben sz@rt sem tud,még a saját gyenge zenéit sem tudja előadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!