Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért nem szeretik sokan az...

Miért nem szeretik sokan az ilyen zenéket?

2021. júl. 12. 20:55
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Én nem szeretem, mert csak egy ventilátort, egy mosógépet és egy dinoszauruszt hallok ki belőle. Esetleg azt, ahogy korog a lefolyó, amikor lemegy a víz.
2021. júl. 12. 21:00
 2/10 anonim ***** válasza:
38%
mert nincs ízlésük
2021. júl. 12. 21:02
 3/10 A kérdező kommentje:

"Én nem szeretem, mert csak egy ventilátort, egy mosógépet és egy dinoszauruszt hallok ki belőle. Esetleg azt, ahogy korog a lefolyó, amikor lemegy a víz."

És akkor milyen zenéket szeretsz?

2021. júl. 12. 21:04
 4/10 A kérdező kommentje:
2. nek ment a zöld pacsi:)
2021. júl. 12. 21:05
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Mint rendszeresen metált hallgató személy azt tudom neked mondani, hogy ebben azokhoz képest semmi értékelhető nincs. Jó az instrumentál része, de ez a vokál egyszerűen értékelhetetlen. Inkább rakjanak bele még egy gitárt, és nyomjanak szóló párbajokat, azt jobban lehetne értékelni. Amíg nem tudnak úgy énekelni, hogy ne nyomják el a hangszerek hangját addig ennek nincs értelme, mert értelmezhető szöveg és jó hang híján ez másról nem tudna szólni.
2021. júl. 12. 21:06
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Imádom az extrém metalt, Napalm Death, Cattle Decapitation, Nile, Death, Sepultura, Rings of Saturn stb.

Szóval van viszonyítási alapom, a vokál számomra értékelhetetlen.

Vannak benne egész jó riff-k, de sok esetben monoton.

Biztos van olyan hangulat amikor ülne de nekem nem jött át, meg alapvetően a slam death-t nem szeretem.

Arra a kérdésre pedig hogy miért nem szeretik, jóra kell hallgatni időigényes eleve, meg kell hozzá némi háttérismeret.

Nem árt ha előtte az ember hallgatott már alapbandákat hogy össze tudja szedni a stíluselemeket a zenékből és ezzel megállapítani hogy bejön-e vagy sem.

Eleve aki nem hallgat heavy metal-t biztosan nem fog tetszeni.

Meg persze szokatlan ja és ízlés kérdezése is.

Hozzátéve hogy azért idővel én is inkább visszatértem a könnyedebb zenékre, a prog-os vonalra miután megjártam a "minél keményebb annál jobb" vonalat.

Nem volt rossz kitérő, de az ember kitapasztalja hogy mikor jó melyik zene. Ha az ember ideges, stresszes akkor valamelyik extreme metal alműfajon belül megtalálja az ember a számítását.

2021. júl. 12. 21:18
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is metalt hallgatok, de ilyet csak max. poénból hallgatnék meg. Hallgatok viszonylag kemény dolgokat, pl. Meshuggah, Arch Enemy (természetesen a régi albumokat, nem Alissa rikácsolását) de azért ezekben komoly vokál, meg instrumentál van. Nem mondom, hogy az instrumentálja rossz annak, amit küldtél, de olyan érzésem van, hogy ez így semmiről nem szól, csak hogy OOOUAUUUUUAUUOOOAAA.
2021. júl. 12. 22:22
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozok a többiekhez. Az instrumentális részében vannak jó elemek, de egy idő után monotonná válik, hiányoznak belőle a csavarok, a változatosság, az pedig nagyon zavaró, hogy az ének hangsávja ennyire halk a zene hangsávjához képest. Érthetetlen a szöveg is és technikai megoldások se hallatszanak ki megfelelően, mert egy masszába olvad az egész. Nem tudom, hogy az utómunka vagy a zenekar hibája-e, de kezdőnek hangzik, rossz értelemben.

Aki nem hallgat deah metált vagy bármilyen extreme metált, és nincs ismerete, hallása hozzá, az még ennyit se tud kihámozni belőle, csak valami kopogó, bugyborékoló maszlagot hall ki belőle. Egy Napalm Death, Cannibal Corpse vagy Gojira mentes ezektől a hibáktól.

2021. júl. 12. 23:39
 9/10 anonim ***** válasza:
50%
Így is elég disznó röfög a szomszédban, nem akarom még zene hallgatás közben is azt hallgatni.
2021. júl. 13. 16:15
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még az instrumentális rész is rendkívül fantáziátlan és primitív. Tökéletes példája annak, amikor valaki nem tud ügyesen játszani egy hangszeren, ezért megpróbál a tempóval kompenzálni, teljes mértékben mellőzve bármiféle dallamot. A vokál (már ha lehet annak nevezni) meg a legalja az egésznek, ha először hallanék ilyet, azt hinném, hogy valaki végigböfögte az egészet. Az ilyen típusú "zene" szégyent hoz a metálra.
2021. júl. 13. 20:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!